Ζωή Λάσκαρη: Λύγισε η στενή της φίλη Νόνικα Γαληνέα πάνω από το φέρετρο- Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος στην κηδεία

Την χειροκρότησαν στην τελευταία της παράσταση

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, οι φίλοι της και οι άνθρωποι που συνεργάστηκε μαζί τους τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου –και όχι μόνο- συνόδευσε την Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία το μεσημέρι της Τρίτης. (Δείτε εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Η Νόνικα Γαληνέα δεν θα μπορούσε να μην ξεπροβοδίσει τη στενή της φίλη σε αυτό το τελευταίο της ταξίδι. Συγκινημένη, στάθηκε μπροστά στο φέρετρο....Όταν αντίκρισε τη φωτογραφία της… λύγισε και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την κράτησε σφιχτά στην αγκαλιά της!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ντυμένη με ένα ασπρόμαυρο σύνολο, εμφανώς καταβεβλημένη, ήταν κι εκείνη εκεί, για το στερνό αντίο, στο...κοριτσάκι, που έμενε δυο πόρτες από το σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη.

Με ένα πολύ ... ιδιαίτερο στεφάνι, από λευκά και κόκκινα τριαντάφυλλα, επέλεξε να στείλει το δικό της μήνυμα αγάπης.

Αμίλητος, βαθιά θλιμμένος και ο Απόστολος Γκλέτσος , που είχε παντρευτεί την κόρης της Μαρία Ελένη. Την αγαπημένη τους φίλη αποχαιρέτησε και η Βάνα Μπάρμπα.

 

Στην τελευταία παράσταση της Ζωής Λάσκαρη ήταν όλοι εκεί… η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Γιάννης Βογιατζής, για να την χειροκροτήσουν για τελευταία φορά.

Η Ζωή Λάσκαρη, το ψηλό, κατάξανθο κορίτσι με την κυπαρισσένια κορμοστασιά , το θεϊκό πρόσωπο και το ατίθασο πνεύμα δε μένει πια εδώ...Όμως,  θα... μεσουρανεί για πάντα, μέσα από  ρόλους και ερμηνείες , που έγραψαν τη δική τους ιστορία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αντίο Ζωή": Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

Συντετριμμένη η οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη: Το τελευταίο φιλί του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και η αγκαλιά των κοριτσιών της!

"Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα", είπε στη Ζωή του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ζωή Λάσκαρη: Σπάραξε η Ζένια Μπονάτσου στην κηδεία της γιαγιάς της- Ήταν απαρηγόρητη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top