Ο παραμυθένιος γάμος της πρώην "Σταρ Ελλάς" Ισμήνης Νταφοπούλου και ο ρόλος της...Αθηνάς Οικονομάκου!

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Διαμαντή Αγγελάκη

Ο παραμυθένιος γάμος της πρώην "Σταρ Ελλάς" Ισμήνης Νταφο

H κούκλα πρώην «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας χθες, Σάββατο, το βράδυ, με τον αγαπημένο της, εφοπλιστή, Διαμαντή Αγγελάκη, μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Η ημερομηνία του γάμου δεν είχε ανακοινωθεί, μέχρι που η πανέμορφη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου «μαρτύρησε» το μυστικό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Ακολούθησαν στη συνέχεια κι άλλοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Νικολέττα Ράλλη.

Ο γάμος έγινε στο Λαγονήσι, με τους καλεσμένους να χορεύουν ξέφρενα στο πάρτι μέχρι το πρωί!

Η Ισμήνη βρήκε στο πρόσωπο του Διαμαντή τον σύντροφο της ζωής της. Αφού γνωρίστηκαν, άφησε πίσω την καριέρα της κι αφοσιώθηκε σε εκείνον. Ο Διαμαντής, μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, αποτελούν την 3η γενιά γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Τα δυο αδέρφια βρίσκονται στο τιμόνι ναυτιλιακής εταιρείας.

«Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά διανύω μια από τις καλύτερες μου φάσεις και αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων γι’αυτό. Είμαι πολύ ήρεμη, χαρούμενη και παράλληλα δημιουργική. Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα που ενδεχομένως θα αποφασίσω να κάνω στα προσωπικά μου» είχε δηλώσει παλιότερα για τον άντρα της ζωής της η πρώην «Σταρ Ελλάς».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top