Χωρισμός-βόμβα: Eρωτευμένο ζευγάρι δίνει τέλος στη σχέση του μετά από 10 μήνες!

Εξέδωσαν ανακοίνωση

Χωρισμός-βόμβα: Eρωτευμένο ζευγάρι δίνει τέλος στη σχέση του μετά από 10 μήνες!

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλούμ αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 10 μήνες σχέσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του E! News.

Σε μία κοινή ανακοίνωση από τους εκπροσώπους τους ανέφεραν: «Πριν οι φήμες και οι λανθασμένες θεωρίες ξεφύγουν επιβεβαιώνουμε πως ο Ορλάντο και η Κέιτι παίρνουν απόσταση ο ένας από τον άλλο με σεβασμό και αγάπη».

Οι δύο τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν και στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, χωρίς όμως να περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί. Στα μέσα Ιανουαρίου μάλιστα η Πέρι είχε διοργανώσει πάρτι έκπληξη για τα 40α γενέθλια του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Legolas στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Σημαντικό είναι πως υπήρχε εξίσου μεγάλη οικειότητα και από την οικογένειά της προς τον ηθοποιό, καθώς είχαν περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πηγή είχε αναφέρει στο E! News πως οι δύο τους είχαν σκεφτεί ακόμη να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, συζητώντας ακόμη και για γάμο και παιδιά! «Αγαπιούνται και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο Ορλάντο θα ήθελε να αρραβωνιαστεί την Πέρι πριν τελειώσει ο χρόνος», είχε αναφέρει πηγή τότε.

Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός, όμως πιθανώς να πρόκειται για τα απαιτητικά προγράμματα που οδήγησαν στο τέλος. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο της album μετά από σημαντική αποχή, αλλά και για πολλές συναυλίες. Από την άλλη ο Μπλουμ το τελευταίο διάστημα είχε αφιερωθεί σημαντικά στις φιλανθρωπικές του ενέργειες για λογαριασμό της UNICEF.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top