Πυρετός στο Χόλιγουντ μία εβδομάδα πριν τα Όσκαρ

Το φετινού μενού περιέχει πικάντικο τόνο, ταρτάρ, μίνι μπέργκερς, χούμους και σαμπάνια - 18-02-2017 21:20

Πριν την απονομή των Όσκαρ πέφτει πολλή πείνα διότι οι σταρς θέλουν να είναι άψογοι στο κόκκινο χαλί. Μετά όμως.. οι νικητές σπεύδουν με το μάτι... μαύρο στο επίσημο δείπνο προς τιμήν τους, το περίφημο Governors Ball. Εκεί τους περιμένουν οι ακαταμάχητες γκουρμέ λιχουδιές τις οποίες ετοιμάζει εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, ο σεφ Βόλφγκανκ Πουκ.

«Λατρεύω την... τρέλα. Δεν θέλω να βαριέμαι κι έτσι κάθε χρόνο σκαρφίζομαι νέα πράγματα. Σερβίρονται και μερικά παραδοσιακά αλλά το πιο σημαντικό είναι ο ενθουσιασμός για τα Όσκαρ. Νιώθεις τις δονήσεις σε όλη την πόλη.», λέει χαρακτηριστικά ο σεφ Βόλφρανγκ Πουκ.

Πικάντικος τόνος ταρτάρ, μίνι-μπέργκερς, μακαρόνια φούρνου με τυρί, φαλάφελ με γλυκό αρακά και χούμους, χειροποίητα πρέτζελ και μαροκινά παϊδάκια με μπαχαρικά συμπεριλαμβάνονται στο φετινό οσκαρικό μενού. Τα οσκαρ-σολωμού είναι και πάλι στη λίστα με τα ορκετικά. Το επιδόρπιο κέικ λάβας και παγωτό. Όσο για την σαμπάνια... Θα ρέει άφθονη.

«Στο Governors Ball ανοίγουμε ένα μπουκάλι Piper-Heidsieck καθε 8 δευτερόλεπτα. Θα σερβιριστούν πάνω από 1200 μπουκάλια και 15.000 ποτήρια σαμπάνιας εκείνη τη βραδιά», αναφέρει ο εκπρόσωπος της «Piper- heidsiek Μπένουα Κολάρ.

Για το στολισμό 10.000 άνθη καταφθάνουν από όλο τον κόσμο.

Όσο για τον πολυπόθητο θείο Όσκαρ που όλοι ονειρεύονται να πιάσουν στα χέρια τους στις 26 Φεβρουαρίου;

Τα 60 αγαλματάκια των 34 εκατοστών, που αρχίζουν να κατασκευάζονται από τον Σεπτέμβριο, ντύνονται σε αληθινό χρυσό 24 καρατίων και ετοιμάζονται να παραδοθούν ολόλαμπρα, στους καλύτερους...  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top