Μετά το θρήνο, ώρα για τη διαθήκη: ΠΟΣΗ είναι η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του Τζορτζ Μάικλ;

Τι γράφουν τα ξένα μέσα

Μετά το θρήνο, ώρα για τη διαθήκη: ΠΟΣΗ είναι η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του Τζορτζ Μάικλ;

Δύο μόλις μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το ποιος κληρονομεί την περιουσία του, αλλά και πόσα μηδενικά έχει, μετά από τρεις ενεργές δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία.

Μπορεί ο ίδιος να ήταν πολύ γενναιόδωρος και πολύ συχνά να έδινε χρήματα τόσο σε φιλανθρωπίες, όσο και στους συγγενείς και τους φίλους του, ωστόσο η περιουσία του, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια!

Μάλιστα, γράφεται ήδη στον ξένο τύπο ότι στη διαθήκη του αφήνει χρήματα στους αγαπημένους του φίλους Μάρτιν Κεμπ και τη σύζυγό του, τα παιδιά τους που τα έχει βαφτίσει, αλλά και στον τελευταίο του σύντροφο Φάντι Φαουάζ, που ήταν και ο άνθρωπος που αντίκρυσε νεκρό τον αστέρα της ποπ και λέγεται ότι θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας».

Επίσης, φημολογείται ότι αφήνει χρήματα και στις δυο αδελφές του, Μέλανι και Γιόντα, αλλά και στον ξάδελφό του Άντρο.

Υποψήφιοι κληρονόμοι είναι και δεκάδες φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία στήριζε κατά καιρούς.

Αλλά η περιουσία του δεν είναι μόνο στην τράπεζα. Ο Μάικλ είχε στην κατοχή του και πολλά ακίνητα: μια έπαυλη στο Όξφορντασαϊρ, αξίας 6,14 εκατ. δολ., μια αξίας 9,8 εκατ. δολ. στο Χάιγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο, ένα στούντιο στο Λος Άντζελες αξίας 3 εκατ. δολ. και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Σίδνεϊ 4,3 εκατ. δολ.

Ο τραγουδιστής είχε, τέλος, και ανεκτίμητα έργα τέχνης, στα οποία επένδυσε με τον πρώην σύντροφό του Κένι Γκος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top