Η διάδοχος της… διαδόχου! Με αυτή τη γυναίκα ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο!

Δείτε την εντυπωσιακή Βραζιλιάνα καλλονή που του κέρδισε την καρδιά

Σε νέα αγκαλιά ο Αλβάρο

Πριν από 6 μήνες, ο γάμος τους που μετρούσε χρόνια έφτασε στο τέλος του και μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν το πρώην ζευγάρι να μην έχει και τις καλύτερες των σχέσεων, μιας και ανάμεσά τους εκκρεμεί... δικαστικός αγώνας εκατομμυρίων!

Και τώρα, όλα δείχνουν ότι ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο πριν ακόμα βγει το διαζύγιο, βρήκε ήδη την αντικαταστάτρια της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μάλιστα είναι μια νέα και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή γυναίκα.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Ντενίζ Σεβέρο να είναι η γυναίκα που πήρε τη θέση της Ελληνίδας χρυσής κληρονόμου, μιας και ο Αλβάρο δείχνει έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του.

Ωστόσο, για την ώρα καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η εκρηκτική παρουσιάστρια της βραζιλιάνικης τηλεόρασης - γνωστή σε κοσμικούς κύκλους και σε περιοδικά lifestyle - είναι το νέο αμόρε του πρώην της Αθηνάς, αλλά οι φήμες θέλουν τη σχέση να είναι τόσο σοβαρή που της έχει ήδη γνωρίσει και την κόρη του!

Όσο για την Αθηνά; Όλα δείχνουν ότι είναι ενημερωμένη για όσα γράφονται και ακούγονται και το μόνο που επιθυμεί είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα γίνεται όλο αυτό και να βγει το διαζύγιο.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως έχει πάρει απόφαση πως ο πρώην σύζυγός της –πια- την απατούσε αρκετά χρόνια πριν χωρίσουν, αλλά δεν περίμενα να φτιάξει τόσο γρήγορα τη ζωή του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top