Ο Μητσοτάκης, οι «ψεκασμένοι» και η οργή Τσιόδρα για τα fake news

«Ας πάνε μία βόλτα από τα νοσοκομεία» ανέφερε ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός, για ακόμη μία φορά, όπως είχε κάνει στο πρόσφατο διάγγελμα, αναφέρθηκε σε «ψεκασμένους», που αρνούνται την ύπαρξη της πανδημίας και του ιού.

«Για τους “ψεκασμένους”, που αρνούνται την ύπαρξη του κορωνοϊού, μια βόλτα στα νοσοκομεία είναι η καλύτερη απάντηση», είπε με έμφαση o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε καθολικό lockdown έως τις 30 Νοεμβρίου η χώρα

«Υπάρχουν και αυτοί που προβληματίζονται, εάν δουλεύουν τα μέτρα, κλπ. Σε αυτούς πρωτίστως πρέπει να μιλήσουμε και αυτών τις ερωτήσεις να απαντήσουμε», πρόσθεσε.

Οργή Τσιόδρα για fake news

Σκληρή απάντηση στα fake news, που κυκλοφορούν εδώ και καιρό στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Το παρασκήνιο της απόφασης Μητσοτάκη για νέο lockdown

«Φοβόμαστε μήπως αυτά τα νέα επηρεάσει την αποδοχή του κόσμου απέναντι στα μέτρα και το εμβόλιο του ιού», είπε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, τονίζοντας πως η διασπορά των fake news αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τι άλλαξε γνώμη στον Μητσοτάκη και πήρε τώρα την απόφαση για lockdown

«Χρειαζόμαστε την συνεργασία του κόσμου, προκειμένου την επόμενη χρονιά με την καθολική τήρηση των μέτρων και την έλευση του εμβολίου, να οδηγηθούμε στο τέλος αυτής της πανδημίας», σημείωσε, δίνοντας και ορισμένα παραδείγματα.

«Μερικοί είπαν ψευδώς πως η Ελβετία είχε ψεύτικο εργαστηριακό έλεγχο, ενώ είπαν στη Νέα Υόρκη το εμβόλιο θα δοκιμαστεί σε μειονότητες», είπε και κατέληξε: «Ο ιός είναι εδώ, η πάλη μαζί του συνεχίζεται».
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top