To ξενοδοχείο με την πιο… «παγωμένη» φιλοξενία!

Με εσωτερική θερμοκρασία -4 βαθμών!

To ξενοδοχείο με την πιο… «παγωμένη» φιλοξενία!
Το ξενοδοχείο με την πιο… «παγωμένη» φιλοξενία είναι αυτό στα Καρπάθια όρη της Ρουμανίας, και συγκεκριμένα στα βουνά Fagaras.Ονομάζεται τι άλλο; The Hotel of Ice και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φτάνει τους μόλις… -4 βαθμούς Κελσίου!

Τα πάντα μέσα στο ιδιαίτερο αυτό ξενοδοχείο είναι φτιαγμένα από πάγο. Από τους τοίχους και τα παράθυρα, μέχρι τα κρεβάτια και τα καθίσματα!

Το Ξενοδοχείο του Πάγου, δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Αλλά και να ΄θελε κανείς να το συνηθίσει δεν μπορεί, μιας και κάθε χρόνο ξαναχτίζεται από φυσικά υλικά, με αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα ίδιο!

Συνολικά, αποτελείται από 10-14 δωμάτια, διαθέτει Ice Bar και Ice Restaurant, ενώ βρίσκεται σε υψόμετρο 2.034 μέτρων!!!

Τι άλλο είναι φτιαγμένο από πάγο; τα μαξιλάρια, τα τραπέζια, οι καρέκλες, ακόμα και τα ποτήρια, εκτός από τις τουαλέτες!

Αν λοιπόν το επισκεφτείτε ποτέ και θελήσετε να κάνετε την ανάγκη σας, να γνωρίζετε πως ευτυχώς τα WC είναι «κανονικά», μόνο που θα πρέπει να βγείτε έξω από το ξενοδοχείο για να πάτε!

Όσο για το πώς θα φτάσετε; Ξεχάστε το αυτοκίνητο! Η πρόσβαση το χειμώνα είναι εφικτή μόνο με τελεφερίκ. Οπότε αν είστε κρ��ουλιάρηδες ή έχετε υψοφοβία…καλύτερα μην το επιλέξετε για τις διακοπές σας.

Κάντε κλικ και δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ...!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top