Πανικός από φίδι σε νυχτερινό κέντρο!

Που το είχε βάλει ο τραγουδιστής και του ξέφυγε;

Πανικός από φίδι σε νυχτερινό κέντρο!
Το «έλα να δεις» έγινε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, όταν το φίδι που είχε μαζί του ο τραγουδιστής για τις ανάγκες του show, του ξέφυγε με αποτέλεσμα να αλωνίζει ελεύθερα στο νυχτερινό κέντρο, ανάμεσα στα πόδια των έντρομων θαμώνων!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: είναι βράδυ, το κέφι έχει ανάψει για τα καλά, και ο τραγουδιστής έχει βγει να ερμηνεύσει τα τραγούδια του στην πίστα. Δεν το κάνει μόνος του φυσικά. «Παρείτσα» έχει και ένα μικρό φιδάκι, κατάλληλα εκπαιδευμένο, το οποίο στέκεται στον ώμο του.

Έλα όμως που το φιδάκι αυτό το βράδυ ήταν ανάστατο. Αποφασίζει κάποια στιγμή λοιπόν να φύγει από τον ώμο του τραγουδιστή και να κάνει μια «βολτούλα» μέσα στο νυχτερινό κέντρο που εκείνη την ώρα είναι γεμάτο από κόσμο. Για «κακή του τύχη», το αντιλαμβάνεται μια κυρία που κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα, και εδώ είναι που αρχίζει το πραγματικό show! Σύμφωνα με την Espresso, αρχίζει να ουρλιάζει σαν τρελή και όπου φύγει-φύγει, τρέχει αλαλάζοντας προς την έξοδο του νυχτερινού κέντρου.

Αρχικά οι περισσότεροι θαμώνες δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί. Μόλις όμως αντιλαμβάνονται την αιτία της αναστάτωσης, ανεβαίνουν και αυτοί έντρομοι στα τραπέζια! Όσο στο κέντρο επικρατεί πανικός, ιδιοκτήτης και προσωπικό κάνουν φύλλο και φτερό το μαγαζί και μετά από λίγα λεπτά εντοπίζουν το κατά τ΄άλλα ακίνδυνο ερπετό.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και για το φίδι και για τους θαμώνες, που συνέχισαν όλοι κανονικά τη βραδιά τους, αν και αυτή τη βραδιά σίγουρα θα τη θυμούνται!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top