Το κινητό που μας εξετάζει και καλεί αυτόματα το ασθενοφόρο!

Πως ακριβώς λειτουργεί και πόσο στοιχίζει!

Αν νομίζετε πως τα κινητά χρησιμεύουν μόνο για την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων κάνετε λάθος.

Πλέον τα κινητά τηλέφωνα δε φέρνουν μόνο πιο κοντά τους ανθρώπους αλλά φροντίζουν και για την υγεία μας! Ναι ναι καλά διαβάσατε ..νέα συσκευή κινητού μετράει τους παλμούς της καρδιάς και μέσω του διαδικτύου σε ελάχιστο χρόνο στέλνει τα αποτελέσματα της ��εξέτασης» σε Ιατρικό Κέντρο που λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Το ιατρικό Κέντρο αν κρίνει πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι άσχημα στέλνει ασθενοφόρο για να παραλάβει τον ασθενή.

Η συσκευή λειτουργεί εύκολα και ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία, μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν! Ο χρήστης του κινητού απλά πιέζει το δάχτυλο του σε μια υποδοχή του κινητού και αμέσως η συσκευή του κάνει ένα μίνι καρδιογράφημα.

Ο χρήστης του κινητού αν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας θα λάβει μήνυμα στο κινητό του ότι το ασθενοφόρο έρχεται.

Το κόστος της συσκευής σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο είναι 700 δολάρια και απευθύνεται κυρίως σε καρδιοπαθείς. Υπάρχει βέβαια και μία πιο φτηνή συσκευή που κοστίζει 99 δολάρια και η οποία άμεσα θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία και την Ισπανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top