Μετά το αλλήθωρο οπόσουμ, η αλλήθωρη αγριόγατα!

Ο Φρανκ, διαγωνίζεται τη Χάιντι

Μετά το αλλήθωρο οπόσουμ, η αλλήθωρη αγριόγατα!
Θυμάστε τη Χάιντι το αλλήθωρο οπόσουμ; αυτό το καταπληκτικό ζωάκι που ζει στο Ζωολογικό Κήπο της Λειψίας στη Γερμανία και έχει καταφέρει λόγω της ιδιαιτερότητας του να αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές;http://www.star.gr/perierga/76357/

Έ! Τώρα βρήκε ανταγωνιστή! Τον λένε Φρανκ, και πρόκειται για μια 14χρονη αγριόγατα από γειτονικό ζωολογικό κήπο της ανατολικής Γερμανίας που φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα της Χάιντι και θέλει να της μοιάσει!

Ο Φρανκ( ένας ιαγουαρούνδος), πάσχει από συγκλίνοντα στραβιμό όπως ακριβώς και η Χάιντι. «Πολλοί έρχονται στον ζωολογικό κήπο για να τον δουν. Κάθονται μπροστ�� από το κλουβί του και φωνάζουν το όνομα του», είπε η επικεφαλής του κήπου, Κατρίν Ερνστ.

Το αν θα έχει το σουξέ της Χάιντι δεν το ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι ο Φρανκ έχει μια άλλη μοναδικότητα: είναι ο γηραιότερος αρσενικός ιαγουαρούνδος στην Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής πάντως, αν και σχετική του φωτογραφία έχει δημοσιευτεί στην Bild (όπως ακριβώς και με την Χάιντι), ο ζωολογικός του κήπος δεν έχει δεχτεί καμία προσφορά από το Χόλιγουντ...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top