Ενισχυμένα σουτιέν για οχτάχρονες!

Πρόωρη σεξουαλικότητα των κοριτσιών;

Ενισχυμένα  σουτιέν  για οχτάχρονες!

Αν νομίζετε πως μόνο οι ενήλικες γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το στήθος τους να φαίνετε τουλάχιστον 2 νούμερα μεγαλύτερο κάνετε λάθος..Αυτό το προτέρημα το έχουν και τα κοριτσάκια. Κι όταν λέμε κοριτσάκια, εννοούμε τα πολύ μικρά κοριτσάκια.

Η γνωστή βρετανική αλυσίδα ένδυσης Μatalan, λανσάρει σουτιέν με ενίσχυση για 8χρονες και οι πωλήσεις έχουν εκτοξευτεί στα ύψη. Μαζί όμως με τις πωλήσεις έχουν εκτοξευτεί και οι αντιδράσεις κάποιων γονέων και ψυχολόγων οι οποίοι ζητούν να αποσυρθούν άμεσα οι στηθόδεσμοι από την αγορά αφού προκαλούν την πρόωρη σεξουαλικότητα των κοριτσιών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία μεγάλη εταιρία ρουχισμού προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Τον περασμένο Απρίλιο ο κολοσσός Primark απέσυρε μία σειρά με ενισχυμένα μπικίνι, τα οποία απευθύνονταν σε κορίτσια ηλικίας 7-8 χρόνων.

Έντονες κριτικές είχαν προκαλέσει και κάτι ψηλοτάκουνα παπούτσια με τις πριγκίπισσες της Disney, τα οποία προώθησε η εταιρία Tesco και απευθύνονταν σε δεσποινίδες..3 ετών.

Ναι καλά διαβάσατε τα 3χρονα κοριτσάκια περπατούσαν σε ψηλοτάκουνα παπούτσια ενώ οι ειδικοί τόνισαν πως αυτά τα προϊόντα πρέπει να απαγορεύονται από την αγορά αφού εκτός των άλλων προκαλούν και σοβαρές δυσκολίες στην ανάπτυξη των παιδιών.

Η εταιρία Matalan ωστόσο ανακοίνωσε π��ς θα επανεξετάσει την επίμαχη σειρά και θα κάνει ότι θεωρεί πως είναι το καλύτερο για τα νεαρά κορίτσια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top