Eίναι πιο έξυπνη και από τον Einstein!

Ιδιοφυΐα ετών… 11

Eίναι πιο έξυπνη και από τον Einstein!
Με την πρώτη ματιά, η Victoria Cowie μοιάζει όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Στην ουσία όμως, είναι πολύ… «διαφορετική».Τι συνιστά τη διαφορετικότητα της; Το πολύ υψηλό IQ της.

Η 11χρονη από τη Βρετανία «μετρήθηκε» και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το IQ της αγγίζει το 162, καλύτερο δηλαδή απ΄αυτό του Albert Einstein, του Stephen Hawking και του Bill Gates!
Μετά απ΄αυτά τα εκπληκτικά ομολογουμένως αποτελέσματα, η Victoria θεωρείται η πιο έξυπνη απ΄όλους τους Βρετανούς πολίτες. Ή ίδια βέβαια δεν έχει συνειδητοποιήσει ��κόμα τη μοναδικότητα της: «όταν έμαθα τ΄αποτελέσματα δεν το περίμενα. Είναι πολύ τιμητικό να με συγκρίνουν με τόσο μεγάλα μυαλά!».

Ήδη τέσσερα μεγάλα σχολεία της έχουν προσφέρει υποτροφία, ενώ η Victoria σκοπεύει μεγαλώνοντας να ασχοληθεί με την επιστήμη και τα πειράματα, αφού αγαπά πολύ τη βιολογία: «Μ΄αρέσουν τα puzzle και οι γρίφοι» λέει η ταλαντούχα μικρή, που κατά τ΄αλλα αποτελεί ένα απόλυτα φυσιολογικό παιδί: «Μ΄αρέσει η ηθοποιϊα και ο χορός. Παίζω διάφορα μουσικά όργανα και πηγαίνω για κολύμπι».

Με ο,τι και να ασχοληθεί, με τέτοιο IQ,το μέλλον της διαγράγφεται λαμπρό!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top