Γυμναστήριο γυμνιστών στην Ελλάδα!

Βγάλτε τη φόρμα σας και… σφίξτε!

Αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο και έχετε το άγχος πως ο διπλανός σας κοιτάει τους χαλαρούς σας κοιλιακούς και τον πεσμένο σας πισινό σας έχουμε ένα νέο που μάλλον θα σας ευχαριστήσει. Οι ανησυχίες σας θα σταματήσουν αφού το μάτι θα πέφτει πλέον στα εκτεθειμένα γεννητικά σας όργανα. Ναι καλά διαβάσατε! Ένα πρωτότυπο γυμναστήριο που βρίσκεται στα σκαριά επιβάλλει στους πελάτες που θέλουν να γυμναστούν να το κάνουν χωρίς ρούχα.

Έτσι όπως τους έχει γεννήσει η μάνα τους θα κάνουν γυμναστική οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες και ταυτόχρονα θα διδάσκονται την ανατομία του ανθρώπινου σώματος!

Μπορεί στην Ελλάδα ένα τέτοιο γυμναστήριο να αποτελεί ταμπού στην Ολλανδία ωστόσο θεωρείται συνηθισμένο ενώ πρόσφατα στην πόλη Arrigorriaga της Ισπανίας έκανε εγκαίνια το πρώτο γυμναστήριο γυμνιστών το οποίο απέκτησε και πολλούς φανατικούς θαυμαστές.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα γυμναστηρίων στο εξωτερικό έκανε κρούση για συνεργασία σε έξι γυμναστήρια στην Ελλάδα: στην Κρήτη ,τη Ρόδο,την Κέρκυρα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και περιμένει την απάντησή τους.

Πιο συγκεκριμένα, στη Ρόδο ένας ντόπιος γυμναστής ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα από την πρόταση και θέλησε να το κάνει πράξη όμως όπως είπε δεν είναι μόνο στο δικό του χέρι μια τέτοια κίνηση αλλά και θέμα υγειονομικού χαρακτήρα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το γυμναστήριο της Ολλανδίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top