Ζούσε επί 23 χρόνια με μια σφαίρα στο κεφάλι

Υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρεθεί

Για 23 χρόνια ο άνδρας αυτός ζούσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Όλα αυτά τα χρόνια ο Γουανγκ Τιανκίνγκ έπασχε από επιληψία, αλλά δεν φανταζόταν ότι είχε τη σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο στης πόλης Χεμπέι μετά από αξονική τομογραφία εντόπισαν την σφαίρα και αποφάσισαν ότι μπορούσε να βγει.

Το κρανίο του είχε ανακόψει την πρόσκρουση της σφαίρας γιατί το κρανίο είναι πολύ σκληρό. Η σφαίρα έπεσε στον εγκέφαλο, σταμάτησε εκεί και... παρέμεινε στον εγκέφαλο.

Οι χειρουργοί έβγαλαν την σκουριασμένη σφαίρα, η οποία ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει αρτηρίες. Ο άνδρας θυμάται ότι είχε χτυπηθεί από κάτι 23 χρόνια πριν, αλλά όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε ότι ήταν από... σφεντόνα.

«Νόμισα ότι ήταν σφεντόνα. Είχα δει έναν άνδρα σε ένα λόφο και νομίζω αυτός με χτύπησε με σφεντόνα», είπε ο κινέζος, που αναρρώνει πλέον στο νοσοκομείο και δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την τύχη του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top