Δείτε τον ψηλότερο 5χρονο της Βρετανίας!

Φτάνει ήδη τα 1,30 cm και συνεχίζει…

Δείτε τον ψηλότερο 5χρονο της Βρετανίας!
O Jack Ives δεν είναι ένα συνηθισμένο αγοράκι. Μόλις 5 ετών και ήδη η μεζούρα δείχνει 1 μέτρο και 30 εκατοστά με τον μικρό μέρα με τη μέρα, συνεχώς να ψηλώνει.

H μητέρα του που έχει απελπιστεί από την ασταμάτητη ανάπτυξη του, συνεχώς αναγκάζεται να του αγοράζει νέα ρούχα και παπούτσια, γιατί τα παλιά απλά δεν του κάνουν!

Στα 5 του χρόνια ο μικρός ρίχνει ήδη δυο κεφάλια στα συνομήλικα παιδάκια, ενώ οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι μόλις μεγαλώσει θα ξεπεράσει τα δυόμισι μέτρα σε ύψος.
Ο Jack, υποφέρει από μια σπάνια διαταραχή στην ανάπτυξη του, η οποία εκτός από το ύψος έχει μεγεθύνει και τη γλώσσα του,με αποτέλεσμα ο μικρός να αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Μάλιστα, οι γιατροί πιστεύουν ότι τα αγοράκι που πάσχει από το σύνδρομο με την ονομασία «Beckwith-Wiedemann», υποφέρει από τα πιο έντονα συμπτώματα συγκριτικά με οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο.

Ήδη ο 5χρονος έχει υποβληθεί σε 15 συνολικά επεμβάσεις (συμπεριλαμβανομένου τριών στη γλώσσα του ώστε να γίνει μικρότερη), ενώ έχει υποστεί τραχ��ιοτομή προκειμένου να μπορεί να τρέφεται και να αναπνέει σωστά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top