Το πιο ασφαλές σπίτι του κόσμου!

Ούτε μύγα δεν περνάει

Το πιο ασφαλές σπίτι του κόσμου!
Όλοι γνωρίζαμε για το «δωμάτιο πανικού». Το μέρος έκτακτης ανάγκης που μπορεί να καταφύγει κανείς σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις όπως αυτές μιας πυρηνικής καταστροφής.

Ωστόσο όλα ήρθαν ν’ανατραπούν με το «Aσφαλές Σπίτι». Χτισμένο στα προάστια της Βαρσοβίας στην Πολωνία, εξωτερικά μοιάζει όπως κάθε άλλο συνηθισμένο σπίτι.

Αυτό με την πρώτη ματιά. Γιατί με το πάτημα μερικών κουμπιών, το σπίτι αυτό μετατρέπεται σε ένα αδιαπέραστο, τσιμεν��ένιο οχυρό!

Μόλις δοθεί από τον ιδιοκτήτη η απαραίτητη εντολή, τσιμεντένιοι τοίχοι υψώνονται ολόγυρα, ενώ ειδικά ρολά σφραγίζουν πόρτες, παράθυρα και όλες τις εξόδους.

Οι ειδικοί μάλιστα, λένε ότι το σπίτι με το που σφραγιστεί αυτόματα με τσιμέντο, είναι τόσο ασφαλές όσο θα ήταν και αν βρισκόταν κάτω από το έδαφος.

Ο μόνος τρόπος να μπει ή να βγει κάποιος μέσα στο Ασφαλές Σπίτι από τη στιγμή που σφραγιστεί, είναι μόνο μέσω μιας ειδικής ανακλινόμενης γέφυρας η οποία είναι τοποθετημένη στον δεύτερο όροφο και μοιάζει με τη σκάλα ενός αεροπλάνου όταν ανοίξει για την αποβίβαση των επιβατών.

Κάντε κλικ στο video και θαυμάστε το!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top