Έκανε μία «τρελή» πορεία και έπεσε πάνω σε σχολικό

Αρκούδα βρήκε τροφή στα σκουπίδια και σκουπιδιάρικο φλεγόμενο έπεσε σε αυλή

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σύγκρουση ενός Ι.Χ. με σχολικό λεωφορείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν ήθελε να περιμένει πίσω από άλλο όχημα για να περάσει τον δρόμο, το προσπέρασε χωρίς να σταματήσει ή να κοιτάξει αν έρχεται άλλο όχημα και συγκρούστηκε με το σχολικό λεωφορείο. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με το σχολικό να ανασηκώνεται στον αέρα πριν σταματήσει πάνω στο διάζωμα. 6 παιδιά που επέβαιναν στο λεωφορείο τραυματίστηκαν ελαφρώς, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τρεις άλλοι από τους επιβάτες του οχήματος προσπάθησαν να διαφύγουν, τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. 

Το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο και οι αρχές ερευνούν προς τα πού πήγαινε ο οδηγός, γιατί οδηγούσε τόσο γρήγορα και απρόσεκτα, αλλά και πού οφείλεται η περίεργη αντίδραση των συνεπιβατών του μετά το ατύχημα.

Σκουπιδιάρικο στη Νότια Καλιφόρνια  έπεσε φλεγόμενο στην αυλή ενός σπιτιού.

Το σκουπιδιάρικο κουβαλούσε κηπευτικά απορρίματα και έπιασε ξαφνικά φωτιά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, στη συνέχεια κατρακύλησε από έναν λόφο κι έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια στην αυλή ενός σπιτιού στην κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά του πάρκου του Μοντερέι. Το οίκημα καθ' εαυτό δεν υπέστη ζημιές και η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει τις φλόγες γρήγορα.

Αρκούδα βρήκε τροφή στα σκουπίδια

Η κάμερα έπιασε και μία αρκουδίτσα σε πάρκο της Καλιφόρνια να γευματίζει. Παρόλο που οι κάδοι απορριμμάτων στο πάρκο Γιοσέμιτι της Καλιφόρνια είναι ειδικά φτιαγμένοι για να μην μπορούν οι αρκούδες να τους ανοίξουν, η συγκεκριμένη μαύρη αρκούδα, κατάφερε να σπάσει το ειδικό καπάκι από έναν και να φάει το μεσημεριανό της. 

Κάποιες μαύρες αρκούδες κυκλοφορούν ελεύθερες στο Γιοσέμιτι, που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, και όπως προειδοποιούν οι αρχές, χρειάζεται προσοχή αν τις συναντήσει κανείς, καθώς δεν είναι και τελείως ακίνδυνες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top