Είναι ο Έλληνας Nουσρέτ! Μπορεί να μη βάζει το αλάτι με τον τρόπο που το κάνει ο Τούρκος σεφ είναι όμως εκείνος που σερβίρει κόβει και βάζει το κρέας στα πιάτα με έναν ιδιαίτερο τρόπο!
Το σερβίρισμα είναι ιεροτελεστία για τον Στέφανο Σαράτση που όλη η Θεσσαλονίκη πηγαίνει στον μαγαζί που έχει για να ζήσει από κοντά τη συγκεκριμένη διαδικασία! Είναι η ατραξιόν της Θεσσαλονίκης.
Όλοι τον αποκαλούν ως Νουσρέτ της Ελλάδας εκείνος όμως θέλει να τον λένε απλά Στέφανο!
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Μπάκας
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.