Πωλητής fast food απέτρεψε ληστεία

Η αρκούδα που χτυπούσε τα κουδούνια

Καθόλου συνηθισμένη ημέρα για έναν υπάλληλο fast food που δούλευε στο πόστο με παραγγελία από το αυτοκίνητο στο Χιούστον του Τέξας . 

Μόλις ο υπάλληλος άνοιξε το παράθυρο για να παραγγείλει ο οδηγός του αυτοκινήτου αυτό που αντίκρισε τον σόκαρε. Ένα όπλο ήταν μπροστά από το πρόσωπό του και τον σημάδευε. Η αντίδραση ήταν άμεση από την πλευρά του πωλητή και θαρραλέα διότι κατέβασε με ψυχραιμία το χέρι με το όπλο και έκλεισε το παράθυρο σχεδόν στο πρόσωπο του.

Η αρκούδα που χτυπούσε τα κουδούνια 

Μία αναπάντεχη έκπληξη βίωσε ιδιοκτήτης σπιτιού στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάποιος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του και μόλις πήγε να ανοίξει, είδε από την κάμερα της μπροστινής εισόδου του  μια κατάμαυρη αρκουδίτσα.

Είναι υπέροχη στιγμή να βλέπεις το παιδί σου να κάνει τα πρώτα του βήματα. Το ίδιο συνέβη και για μια μαμά ιπποποταμίνα στο Ζωολογικό πάρκο της Αυστραλίας.

Το μικρό θηλυκό ιπποποταμάκι με το όνομα Κάρι σηκώθηκε και έκανε τα πρώτα της βήματα με το υποστηρικτικό βλέμμα της μαμάς της. Στις εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου τη βλέπουμε να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της όχι με μεγάλη επιτυχία βέβαια, αλλά είναι φυσιολογικό.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top