Ρωσίδα ρίχνει χλωρίνη στους άντρες που κάθονται με ανοιχτά πόδια

Στο παρελθόν είχε δείξει τα εσώρουχά της

Μια ιδιότυπη «καμπάνια» για την αντιμετώπιση των ανδρών που κάθονται με ανοιχτά τα πόδια στο μετρό και σε άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς ξεκίνησε η Άννα Ντόβγκαλουκ, φοιτήτρια νομικής, που κατηγορεί τους άνδρες για φυλετικές επιθέσεις.

Βάζει σε ένα μπουκάλι νερό με χλωρίνη και «λούζει» όσους άνδρες εντοπίζει να κάθονται με αυτόν τον τρόπο στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αγία Πετρούπολη. 

Η νεαρή έχει απασχολήσει και άλλη φορά τα ΜΜΕ  καθώς στο παρελθόν επιχείρησε να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν έδειξε σε κοινή θέα τα εσώρουχά της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει την προσοχή στο θέμα της νομοθεσίας κατά όσων σηκώνουν τις φούστες των γυναικών στη Ρωσία.

Σουρεαλιστική σκηνή έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο του Βλαδιβοστόκ 

Ένας οδηγός εμφανίζεται να οδηγεί το αυτοκίνητό του μέσα στην κίνηση, με συνεπιβάτη ένα... λιοντάρι.

Το αιλουροειδές έχει βγάλει μάλιστα το κεφάλι του έξω από το παράθυρο και παίρνει τον αέρα του, με τον οδηγό του να αδιαφορεί προφανώς για την ασφάλεια των άλλων οδηγών ή των πεζών. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ταυτότητα του άνδρα ούτε γιατί επέλεξε να μεταφέρει το λιοντάρι του με έναν τόσο αντισυμβατικό - και φυσικά παράνομο - τρόπο.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top