Άγριο ξύλο σε φιλανθρωπικό τουρνουά

Αντιμέτωπος με καρχαρία βρέθηκε ένας άνδρας που έκανε καγιάκ

Στη georgia των Ηνωμένων Πολιτειών και λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας οι φίλαθλοι των δυο ομάδων εισέβαλαν στο γήπεδο και η κατάσταση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου.

Ήταν ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη στήριξη του οργανισμού ποδοσφαιρικών ακαδημιών, που έδωσε την αφορμή σε κάποιους , να μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ. Φυσικά ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

 

Πυροσβέστες έσωσαν παπάκια που είχαν εγκλωβιστεί σε υπόνομο

Παπάκια εκγλώβίστηκαν σε υπόνομο  στο Αϊντάχο των Ηνωμένων Πολιτειών  και χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για να σωθούν. Το κάλεσμα της μαμάς πάπιας  ήταν αυτό που βοήθησε τους πυροσβέστες καθώς τα παπάκια δεν απομακρύνθηκαν από τον υπόνομο και λίγα λεπτά αργότερα διασώθηκαν και βρέθηκαν ξανά με  τη μαμά τους.

 

Ανατροπή νταλίκας που μετέφερε λιωμένη σοκολάτα

 

 

Ένα βυτιοφόρο που μετέφερε δώδεκα τόνους  ρευστής... σοκολάτας ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας μετατρέποντας την άσφαλτο σε ένα καφετί, γλυκό ποτάμι. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το όχημα, που ανήκει σε μια εταιρεία παρασκευής ζαχαρωτών, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα ασφαλείας  .Το βυτιοφόρο έγειρε στο πλάι, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Πριν προλάβουν οι αρχές να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, η σοκολάτα που χυνόταν στο οδόστρωμα έφτασε σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων, από τις ρόδες των άλλων αυτοκινήτων.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top