Η Norjmaa πρωωθεί την κουλτούρα της Μογγολίας ταξιδεύοντας σε 14 χώρες

Στο Λονδίνο αναμένεται να φτάσουν το 2020

Η Norjmaa έχει  ως στόχο να ακολουθήσει  τον αρχαίο δρόμο του μεταξιού και , να ταξιδέψει  σε 14 διαφορετικές χώρες με τελικό προορισμό το Λονδίνο στο οποίο υπολογίζεται ότι τα μέλη της θα φτάσουν κάπου το 2020.

Πλάνα από τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018, δείχνει ότι ο "τυχοδιώκτης" περνάει από το έδαφος της Μογγολίας σε ένα από τα πιο ψυχρά επεισόδια του ταξιδιού της.

Σύμφωνα με την  Norjmaa, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η θερμοκρασία έπεσε τόσο χαμηλά όσο -51 βαθμοί Κελσίου (-59 βαθμοί Κελσίου).

Η επόμενη χώρα στην οποία θα εισέλθει το καραβάνι της θα είναι η Κίνα, ακολουθούμενη από το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Ιράν, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τέλος το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Norjmaa είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της τουριστικής εταιρείας Off-road Μογγολίας. Σκοπός της αποστολής της «Stepes to the West» είναι να μοιραστεί την παραδοσιακή  νοοτροπία της Μογγολίας και να προωθήσει τη Μογγολία σε όλο τον κόσμο.

Πηγή video: ruptly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top