H "Mεσαιωνική μάχη" που κάνει θραύση στην Ιταλία

Πάνω από 700 μαχητές αποδεικνύουν τη δύναμή τους σε διάφορους κλάδους

Το Κάστρο Santa Severa, δίπλα στη Ρώμη, φιλοξένησε την ένατη έκδοση της Μάχης των Εθνών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιστορικής Μεσαιωνικής Μάχης. Πλέον τέτοια παιχνίδια έχουν γίνει της μόδας και σε πολλά μέρη που κόσμου διαδραματίζονται.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και 27 άλλα έθνη αμφισβήτησαν ο ένας τον άλλον για να κερδίσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στις μεσαιωνικές μάχες.

Από την Πέμπτη έως την Κυριακή, πάνω από 700 αγωνιστές από όλο τον κόσμο απέδειξαν τη δύναμή τους σε διάφορους κλάδους.

Οι γυναίκες πήραν επίσης το πεδίο με τα σπαθιά τους, τους φτυάρια και τους άξονες.

Πρόκειται για ένα  πραγματικό μεσαιωνικό φεστιβάλ για όλους. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης την πρόκληση με την τοξοβολία.

 

Η Ουκρανία και η Ρωσία αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα, σε μια μάχη που είναι ήδη κλασική στη νέα ιστορία της Μάχης των Εθνών. Είναι το τρίτο έτος που οι δύο ομάδες αμφισβητούν ο ένας τον άλλον για να κερδίσουν τον τίτλο.

 

Πριν από τρία χρόνια ο νικητής ήταν η Ρωσία, ενώ πέρυσι νικήθηκε από την Ουκρανία. Φέτος, οι Ρώσοι κέρδισαν πίσω τον τίτλο με μια εντυπωσιακή τελική μάχη όπου κυριάρχησαν στην Ουκρανία.

 

Τραυματίες μαχητές γεμίζουν τα νοσοκομεία που βρίσκονται κοντά: οι μάχες είναι πολύ σκληρές και δεν κρατούνται φραγμένες. Την πρώτη ημέρα του φετινού πρωταθλήματος, περίπου 80 άνθρωποι έπρεπε να μεταφερθούν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης για έλεγχο. Οι μαχητές είναι πολύ αθλητικοί, όμως. Μετά τις μάχες ακολουθούν αγκαλιές και παγωμένες μπύρες.

Πηγή video ΑP

Πηγή φωτογραφίας AP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top