Πρώην ταχυδρόμος δεν είχε παραδώσει αλληλογραφία... 400 κιλών

Την κρατούσε στο σπίτι του στο Τορίνο

Πρώην ταχυδρόμος δεν είχε δώσει αλληλογραφία 400 κιλών

Ένας πρώην ταχυδρόμος στην Ιταλία αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή, υπεξαίρεση αλληλογραφίας και μεταφορά όπλου έπειτα από την ανακάλυψη από την αστυνομία αλληλογραφίας βάρους...400 κιλών, που δεν είχε ποτέ παραδώσει αλλά κρατούσε στο σπίτι του στο Τορίνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, είπε στις αρχές ότι δεν παρέδωσε κανένα γράμμα την τελευταία τριετία επειδή ο μισθός του ήταν πολύ χαμηλός. Το 2017 παραιτήθηκε.

H αστυνομία έφθασε στα ίχνη του εντελώς τυχαία όταν η τροχαία τον σταμάτησε για έναν έλεγχο ρουτίνας. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέσα στο αυτοκίνητό του ένα μαχαίρι 20 εκατοστών, ενώ στο πίσω κάθισμα βρέθηκαν 70 γράμματα.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν επιπλέον 40 κουτιά αλληλογραφίας που δεν παρέδωσε, στην οποία συμπεριλαμβάνονται επιστολές από τράπεζες, λογαριασμοί και προσωπική αλληλογραφία.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα ταχυδρομεία της Ιταλίας δεν θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστα. Τον Ιανουάριο ένας 56χρονος, στην πόλη Βιτσέντζα της βόρειας Ιταλίας, συνελήφθη όταν η αστυνομία βρήκε 500 κιλά αλληλογραφίας που δεν είχε παραδοθεί από το 2010, και την οποία είχε τοποθετήσει στο γκαράζ του σπιτιού του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top