Βάζουν αεροσυνοδούς να κάνουν δίαιτα λόγω… κρίσης

Τι άλλο θα ακούσουμε!

​Ούτε τα… παραπανίσια κιλά δε φαίνεται να σώζονται από την κρίση! Κι όμως… αυτό που ζήτησαν οι υπεύθυνοι αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους από τις αεροσυνοδούς της προκειμένου να κάνουν οικονομία στα έξοδα ήταν… να αδυνατίσο��ν!

Η αλήθεια είναι ότι το κόστος λειτουργίας των αεροπορικών εταιρειών όλο και αυξάνεται και γι αυτό το λόγο οι εταιρείες χαμηλού κόστους αναζητούν τρόπους μείωσης των εξόδων τους. Αυτός βέβαια παραείναι πρωτότυπος!

Η συγκεκριμένη εταιρία κάλεσε τις αεροσυνοδούς της να χάσουν κιλά για να μειώσουν το συνολικό βάρος του αεροσκάφους όταν αυτό βρίσκεται εν πτήσει, αν και στο βίντεο δε φαίνονται να έχουν κάποιο πρόβλημα


Σύμφωνα πάντως με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Telegraph, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να μικρύνουν ακόμα και το μέγεθος του περιοδικού που εκδίδει και οι επιβάτες βρίσκουν εν πτήσει. Μέχρι και στα ποτά που θα σερβίρουν στους επιβάτες έχουν σκοπό να βάζουν λιγότερα παγάκια!

Αυτό θα πει οικονομία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top