Επισκεφτείτε αυτά τα μέρη ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ φοβάστε!

Αυτά είναι τα μέρη που ανατριχιάζουν τους τουρίστες!!

 Τρομακτικά μέρη που κόβουν την ανάσα

Υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα, όπως το Grand Canyon. Υπάρχουν, όμως, και μέρη που προσφέρουν δόσεις τρόμου, για εκείνους που αναζητούν συγκίνηση (και ανατριχίλα!)

Δείτε μερικά από αυτά:

Η Πύλη της Κόλασης στο Τουρκμενιστάν

Ένα πεδίο φυσικού αερίου που προπάθησαν οι Σοβιετικοί να κάψουν το 1971 καίει ασταμάτητα από τότε κι, όπως φαίνεται, δεν έχει σκοπό να σταματήσει.

Το Νησί με τις Κούκλες στο Μεξικό

Αυτό το λιλιπούτειο νησάκι κοντά στην Πόλη του Μεξικού κατοικούνταν από τον Julián Santana Barrera, ο οποίος κρέμασε παντού παρατημένες κούκλες που έβρισκε σε κοντινό ποτάμι επί 50 χρόνια. Στόχος του; Να ηρεμήσει το πνεύμα ενός κοριτσιού που πέθανε στο ποτάμι αυτό. Δεν θέλουμε να φανταζόμαστε τι τον φόβιζε τόσο…

Pripyat στην Ουκρανία

Η πόλη των 50.000 κατοίκων εκκενώθηκε άμεσα μετά την καταστροφή του Τσέρνομπιλ. Πλέον, έχει μετατραπεί σε θεματικό πάρκο.

Capela dos Ossos (Εκκλησία των Οστών), Πορτογαλία

Η «Εκκλησία των Οστών» χτίστηκε από έναν (περίεργο) μοναχό το 1500. Διακοσμήθηκε από 5.000 οστά άλλων μοναχών. Αν δεν σας φαίνεται αρκετά τρομακτικό, μάθετε ότι από το ταβάνι κρέμονται δυο πτώματα, εκ των οποίων το ένα είναι παιδιού…

Grand Hotel Prishtina, Κόσοβο

Το «μεγάλο» ξενοδοχείο δεν είναι πλέον τόσο μεγάλο πια… Τη δεκαετία του ’90, Σέρβοι στρατιώτες το χρησιμοποιούσαν για να βασανίζουν και να εκτελούν κρατούμενους.

Κατακόμβες του Παρισιού – Γαλλία

Το υπόγειο δίκτυο της Πόλης του Φωτός ξεπερνάει τα 200 μίλια σε μήκος και «φιλοξενεί» πάνω από 6 εκατομμύρια πτώματα. Κάποια σημεία του δικτύου είναι ανοιχτά για το κοινό, άλλα, όμως, είναι απροσπέλαστα, προσελκύοντας καθημερινά χιλιάδες περίεργους τουρίστες.

Δάσος Aokigahara, Ιαπωνία

Αυτό το πανέμορφο, ειδυλλιακό δάσος κοντά στο βουνό Fuji, έχει το ψευδώνυμο «Δάσος των Αυτοκτονιών». Για περισσότερα από 60 χρόνια, περίπου 100 άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει στο δάσος αυτό. Αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τις τοπικές αρχές, καθώς δεν μπορούν να το ελέγξουν.

Παλιό Εβραϊκό Νεκροταφείο, Πράγα

Είναι περίπου 600 ετών και έχει πάνω από 12.000 ταφόπλακες και, καθώς κατά την εβραϊκή παράδοση τα σώματα δεν μετακινούνται, όταν δεν υπάρχει χώρος, τοποθετούνται σε στρώματα. Υπολογίζονται πάνω από 100.000 νεκροί στον ίδιο χώρο.

Ξενοδοχείο Roosevelt, Los Angeles

Από τα πιο «διάσημα» ξενοδοχεία του κόσμου. Ήταν κόσμημα του Παλιού Χόλιγουντ και, σύμφωνα με τις φήμες, η Marilyn Monroe ακόμα επισκέπτεται το αγαπημένο της δωμάτιο, τη Σουίτα 1200.

Ξενοδοχείο Stanley, Colorado

Από τις αρχές της δεκαετίας του '70 παρατηρείται διαρκής μεταφυσική δραστηριότητα. Ο Steven King, μάλιστα, έμεινε ένα βράδυ στο ξενοδοχείο και εμπνεύστηκε τη «Λάμψη»

Στρατιωτικό Νοσοκομείο του Cambridge, Αγγλία

Από το 1878 έως το 1996, το νοσοκομείο περιέθαλπε Βρετανούς στρατιώτες κι έπειτα πολίτες, μέχρι που τα υψηλά κόστη το έκλεισαν. Οι ψυχές, όμως, κανά δυο ασθενών δεν έχουν πάρει εξιτήριο…

Εκκλησία Αγ. Γεωργίου, Τσεχία

Ο καλλιτέχνης Jakub Hadrava, με μια μικρή δόση ειρωνίας, έφερε ζωή στον παρατημένο ναό της Lukova, τοποθετώντας αγάλματα φαντασμάτων. Το θέαμα προσελκύει χιλιάδες τουρίστες.

Νοσοκομείο Beelitz-Heilstätten, Γερμανία

Αυτό το νοσοκομείο περιέθαλπε μια εποχή τον Χίτλερ. Αυτό από μόνο του αρκεί.

Σωφρονιστήριο Δυτικής Βιρτζίνια, ΗΠΑ

Αυτή η φυλακή έγινε τόπος εκτέλεσης πάνω από 100 ανθρώπων. Ό,τι πρέπει για μια χαλαρή βόλτα!

Poveglia, Ιταλία


Γνωστή ως «Το νησί της πανούκλας», η Poveglia ήταν το μέρος που έμπαιναν σε καραντίνα από το 1793 έως το 1814 πάνω από 160.000 θύματα της πανώλης. Οι μαζικοί τάφοι είναι ακόμα εκεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα το νησί μετατράπηκε σε ψυχιατρική κλινική, ο γιατρός της οποίας έκανε περίεργα πειράματα. Τελικά αυτοκτόνησε, γιατί «τον κυνηγούσαν φαντάσματα».

                                                              

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top