Ξενοδοχείο με υπαλλήλους …ρομπότ θα ανοίξει τις πύλες του στην Ιαπωνία

Το είδαμε κι αυτό...

Ξενοδοχείο με υπαλλήλους …ρομπότ θα ανοίξει τις πύλες του στην Ιαπωνία
Πώς θα σας φαινόταν, αν στην επόμενη διαμονή σας σε κάποιο ξενοδοχείο, σας υποδεχόταν και σας εξυπηρετούσε ένα... ρομπότ; Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, θα γίνει, όμως πραγματικότητα μέσα στο καλοκαίρι!
tuyu.jpgghjfj.jpg
Αν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία, δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε μέχρι την Ιαπωνία φέτος το καλοκαίρι.
tyjrtyj.jpg
Το φουτουριστικό ξενοδοχείο Henn-na, στη μέση ενός πάρκου στο Ναγκασάκι, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του τον Ιούλιο με υπαλλήλους που θα είναι σχεδόν εξολοκλήρου ρομπότ. Αυτά θα αναλάβουν τα καθήκοντα ενός κανονικού προσωπικού ξενοδοχείου, από την υποδοχή των επισκεπτών και τη μεταφορά των αποσκευών τους στα δωμάτια, μέχρι και τον καθαρισμό των δωματίων.
Τα ρομπότ θα έχουν τη μορφή νεαρής Γιαπωνέζας, θα μπορούν να ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους και θα δείχνουν ότι αναπνέουν κανονικά. Ακόμα θα μιλάνε άπταιστα ιαπωνικά, κινέζικα, κορεάτικα και αγγλικά για να μπορούν να επικοινωνούν με τους τουρίστες. Μάλιστα, θα μπορούν να αντιδρούν ακόμα και στη γλώσσα του σώματος των επισκεπτών.
(-è-.jpg
Το ξενοδοχείο θα έχει αρχικά 72 δωμάτ��α, τα οποία θα διπλασιαστούν το 2016. Οι τιμές των δωματίων θα οριστούν μόλις στα 50 ευρώ, αφού τα λειτουργικά έξοδα του ξενοδοχείου θα είναι περιορισμένα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top