Το πρώτο Facebook για σκύλους είναι γεγονός!

Και είναι ελληνικό

​Η πρώτη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για σκύλους είναι γεγονός!

Μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες των αγαπημένων μας τετράποδων, επικοινωνούσαν μέσα από εξειδικευμένα forum ή αναγκαζόντουσαν να δημιουργήσουν και να διατηρούν επιπλέον προφίλ στα ήδη υπάρχοντα site κοινωνικής δικτύωσης (facebook, tumblr, instagram κ.α.).

Το TheDogDate.com, ήρθε να καλύψει αυτό το κενό!

Πώς λειτουργεί

Ο χρήστης-ιδιοκτήτης σκύλου, αφού δημιουργήσει το προφίλ του πιο πιστού του συντρόφου, θα μπορεί να γνωρίσει και να διατηρήσει επαφή με άλλους ιδιοκτήτες και σκύλους, να ανεβάσει απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών και να δημοσιεύσει συνδέσμους και βίντεο.

Η ιδέα για τη δημιουργία του TheDogDate ανήκει στον Διονύση Ξένο, ο οποίος ήθελε να προσφέρει κάτι στα σκυλάκια τα οποία λατρεύει, αλλά και να ενώσει τους ανθρώπους που αγαπούν τα αξιολάτρευτα τετράποδα.

Ήδη έως σήμερα, έχουν εγγραφεί εκατοντάδες χρήστες, οι οποίοι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους καθημερινά ενώ την προσπάθεια έχουν αγκαλιάσει και επαγγελματίες (Μεγάλα brands Σκυλοτροφών & αξεσουάρ για σκύλους, Κλινικές ζώων, PetShop).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top