Crop blazer: Φόρεσέ το έτσι και γίνε η βασίλισσα του street style!

Ένα από τα πιο hot fashion trends του 2020

σακάκι - ζιβάγκο

Aν υπάρχει ένας λόγος που μας κάνει να αγαπάμε την μόδα, είναι γιατί δε μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε. Μας προσφέρει ανανέωση και ζωντάνια. Μας προχωράει μπροστά και μας εξελίσσει. 

Τα σακάκια και τα κοστούμια όπως ήδη γνωρίζεις, τα τελευταία χρόνια και μάλιστα την τελευταία σεζόν πρωταγωνίστησαν για τα καλά. Ειδικά στο street style αλλά και στις πασαρέλες. Δεν έλειπαν από πουθενά! Αυτήν τη φορά παρατηρούμε ένα twist στα σακάκια, το οποίο μας κίνησε το ενδιαφέρον και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα φοριέται.

Το crop blazer, δηλαδή το κοντό σακάκι, αναμένεται να είναι έμπνευση. Αν γενικότερα αγαπάς τα crop κομμάτια, τότε το συγκεκριμένο θα το λατρέψεις. Δίνει κάτι ξεχωριστό στην εμφάνισή σου και είναι σίγουρα πολύ πρωτότυπο και καινούργιο. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestylestalkercom MFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetvibe PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Επομένως αν θες να είσαι ένα βήμα μπροστά, τότε αυτή πρέπει να είναι ή επόμενη αγορά σου. Ή αν είσαι του DIY μπορείς να το δημιουργήσεις και μόνη σου, ανανεώνοντας κάποιο παλιό σου σακάκι.

Οι συνδυασμοί φυσικά εδώ είναι αμέτρητοι και οι αγαπημένες μας fashion influencers προσφέρουν την κατάλληλη έμπνευση για το πως να το φορέσουμε και να το συνδυάσουμε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetpie PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestyleograph Copenhagen Fashion Week SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top