Δερμάτινη καμπαρντίνα: Σε πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος!

Ιconic σύνολα με leather trench coat

Κοπέλα με Kαμπαρντίνα

Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις μια γυναίκα με δερμάτινη καμπαρντίνα και ψηλές μπότες! Και όχι, δε θα μοιάζει με ντεντέκτιβ... Το leather trench coat εμφανίστηκε δυναμικά από το φθινόπωρο στο street style και κέρδισε τις καρδιές μας. Σύγχρονα κορίτσια και δυναμικές γυναίκες απογείωναν τις εμφανίσεις τους με ένα και μόνο κομμάτι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @streetstylevgenio MFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Μπορεί να φορεθεί πρωί/βράδυ, ταιριάζει με πολλά σύνολα και πολύ εύκολα αναβαθμίζει ένα απλό outfit. Είναι ένα κομμάτι που μπορεί να μην ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, όμως αν επιτύχεις να το συνδυάσεις κατάλληλα θα σου δώσει άλλον αέρα και αισθητική.

Εντυπωσιάζει, τραβά τα βλέμματα και δίνει την εντύπωση μια σύγχρονης και πολύ δυναμικής γυναίκας. Αν αγαπάς το μαύρο χρώμα τότε προτίμησε την κλασσική μαύρη, δερμάτινη καμπαρντίνα. Αλλιώς είναι η κατάλληλη επιλογή να δώσεις χρώμα στην εμφάνιση σου και να προσθέσεις για παράδειγμα μια χρωματιστή καμπαρντίνα σε nude αποχρώσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestyleograph LFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Ταιριάζει ιδανικά όπως είπαμε και παραπάνω με ψηλές μπότες και φυσικά με ένα jean και πουλόβερ έχεις ολοκληρώσει μια ονειρεμένη εμφάνιση για πρωινές χειμερινές βόλτες αλλά και casual βραδινές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetvibe NYFW FW19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

Τip: Μη ξεχνάς πως οι nude αποχρώσεις είναι must για την φετινή σεζόν. Προσπάθησε να συνδυάσεις κομμάτια σε αυτές τις αποχρώσεις (π.χ λευκό σύνολο και καφέ leather trench coat) και θα απογειώσεις την εμφάνιση σου σε ομοιόμορφη και in fashion.

 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top