Το πιο απλό και stylish τρικ για να νιώσεις καλά

Με ευχαριστείς αργότερα

stylish τρικ

Μυστήριο πράγμα ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Περίεργα παιχνίδια παίζει, μα καμιά φορά δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στο μεγαλείο του.
Γιατί αμπελοφιλοσοφώ; Καταρχάς, γιατί μου αρέσει. Κατά δεύτερον, γιατί έχω να μοιραστώ μαζί σου κάτι που και θα σε εντυπωσιάσει και θα αποδειχθεί απολύτως χρήσιμο. Άκου.

Σου έχει τύχει να βγαίνεις έξω, να έχει έναν ήλιο να, αλλά να έχεις ξεχάσει τα γυαλιά σου σπίτι; Οκ, πολλές φορές φαντάζομαι. 

Έχεις παρατηρήσει τι γκριμάτσες κάνεις προσπαθώντας να αποφύγεις το έντονο φως, πόσο αλλάζει το πρόσωπό σου; Ποτέ, φαντάζομαι.
Το ξέρεις ότι ακριβώς εκείνες τις στιγμές που συνοφρυώνεσαι, ο εγκέφαλός σου παίρνει το μήνυμα ότι είσαι θυμωμένη; Γιατί είπαμε, μεγαλείο μεγαλείο, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι εσύ στραβομουτσουνιάζεις γιατί για άλλη μια φορά ξέχασες τα γυαλιά σου. 

Και τι με αυτό; Μα, μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σου. Να βγεις δηλαδή από το σπίτι μέσα στην καλή χαρά και σε λίγα λεπτά να νιώθεις ανεξήγητα πεσμένη. 

Ενώ όταν φοράς τα γυαλιά σου, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία γκριμάτσα. Μπορείς άνετα να χαμογελάσεις γιατί ο ήλιος λάμπει, γιατί η ζωή είναι ωραία, γιατί... γιατί όχι; 

Και τότε, ξέρεις τι γίνεται, ε; Το υπέροχο μυαλό σου παίρνει και πάλι το μήνυμα μόνο που τότε γεμίζει το είναι σου με ορμόνες ευτυχίας. Αυτό που λέμε «σκάω από χαρά»; Αυτό. 

Είναι το τέλειο τρικ, και επιστημονικά αποδεδειγμένο, ή νομίζεις ότι το άρθρο είναι χορηγημένο από εταιρεία οπτικών; Μην στραβομουτσουνιάζεις, σε είδα.  

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη
Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top