Για να είσαι ένα it girl αυτό το φθινόπωρο δες τι χρώματα να φορέσεις!

Δες τις φώτο και πάρε ιδέες

Tα 5 χρώματα που πρέπει να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και είμαστε στη φάση του δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε!

Ωστόσο, εμείς βρήκαμε ποια είναι τα επικρατέστερα χρώματα για αυτή τη σεζόν.

Μαζί με τις «βασικές» all season αποχρώσεις (όπως είναι το μαύρο, γκρι, λευκό και κάμελ) είναι τα πέντε φωτεινά χρώματα που θα δείτε παρακάτω.

Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, φοράμε φωτεινά κίτρινα, βουργουνδί, πράσινα, γλυκά ροζ και sexy κόκκινα!

Kίτρινο

Στην πιο φωτεινή και καλοκαιρινή του απόχρωση, συνδυάζεται με denim κομμάτια, με λευκό, γήινες αποχρώσεις αλλά και μπλε και σκούρο μοβ και κολακεύει τόσο τις ξανθιές όσο και τις μελαχρινές. Υιοθέτησέ το σε ένα oversized κομμάτι, όπως πουλόβερ ή παλτό.

Βουργουνδί

Σοφιστικέ και μυστηριώδες, το ιδανικό χρώμα για τις μουντές φθινοπωρινές μέρες. Ήρθε στο fashion προσκήνιο πριν από 5 χρόνια και από τότε δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Δείχνει chic και σε total looks αλλά και σε μεμονωμένα κομμάτια.

Ροζ

Δεν χρειάζεται να το φορέσεις μόνο αν είσαι βαθιά ρομαντική ύπαρξη. Έχει πάρει τέτοια δυναμική από πέρυσι που μπορεί να φορεθεί και απο πιο αντισυμβατικά κορίτσια και να το «μπλέξεις» με edgy κομμάτια, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον στυλιστικά mix&match.

Κόκκινο

Φλογερό και έντονο, κολακεύει τις μελαχρινές και τις καστανές, προσδίδοντας έναν μεσογειακό αέρα σε κάθε fashionista που το επιλέγει. Επίσης είναι μία διαχρονικά, κλασική επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Πράσινο

Το «Greenery» είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2017, σύμφωνα με το Pantone, και αποδεικνύεται περίτρανα και με τα αξεσουάρ του φθινοπώρου που βλέπουμε ότι πρωταγωνιστούν στις street style εμφανίσεις της σεζόν.

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top