GNTM 4: Η Στέλλα Παπαδοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της

Όσα είπε στο «Breakfast@star» η πρώην παίκτρια του GNTM

Την πόρτα της εξόδου του GNTM 4 είδε η Στέλλα Παπαδοπούλου. Η απόδοση του μοντέλου στη δοκιμασία αποχώρησης όπου κλήθηκαν να λάμψουν ως άλλοι Rockstars, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος, δεν ήταν καλή. 

Στέλλα Παπαδοπούλου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το GNTM 4


Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μόδας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» για την αποχώρησή της. «Και χθες που έβλεπα το επεισόδιο η καρδιά μου χτυπούσε το ίδιο δυνατά με τότε. Ένιωθα αγωνία και ήθελα να δω πώς είμαι και στην τηλεόραση. Ήμουν αρκετά αγχωμένη και ντροπαλή και αυτό με κράτησε πίσω. Διαφορετικά θα μπορούσα να πάω πολύ μακριά μέσα στον διαγωνισμό».


Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ντεζαβαντάζ που έδωσε η Άννα στη Μαρία, την Όλγα και τη Ραφαέλα. «Η Άννα μπερδεύτηκε έδωσε το ντεζαβαντάζ και μετά το μετάνιωσε. Η Μαρία την ώρα που πήρε το ντεζαβαντάζ ήταν έξω φρενών, αλλά μετά είπε ότι θα το χρησιμοποιήσει ως αβαντάζ και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει».


Κλείνοντας μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έπρεπε να ποζάρει κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.
«Έτρεμα. Μάλιστα, έκανα δοκιμή αν πέφτεις από την πασαρέλα, γιατί φοβόμουν λίγο. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Όταν άρχισα να τραγουδάω ένιωσα πιο όμορφα. Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάποιο άλλο παιδί στη θέση μου γιατί οι κριτές ξέρουν καλύτερα από εμένα. Αν θα άλλαζα κάτι αυτή θα ήταν η ενέργειά μου», πρόσθεσε η Στέλλα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top