Καραβάτου για την εγκυμονούσα Ηλιάκη: «Ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο»!

Όσα είπε στον «αέρα» της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η μέλλουσα μαμά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Μαρία Ηλιάκη θα γίνει μαμά - Το μήνυμα της παρουσιάστριας!

Το πρωί της Δευτέρας (15/02), η Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε τη χαρά της για την καλή της φίλη, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Ζυρίχη, στο πλευρό του αγαπημένου της, Στέλιου Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια θέλησε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» να στείλει τις θερμότερες ευχές στην αγαπημένη της φίλη με την οποία όπως ανέφερε επικοινωνούν αρκετά συχνά.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στη Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

«Πόσες ευχές να σου στείλουμε. Πόση αγάπη να σου δώσουμε. Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Η Μαρία μας βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει… Δε θα μπορέσω να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί η Μαρία αν θέλει να πει κάτι θα το πει μόνη της. Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο»,είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top