Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ο θάνατος της μητέρας μου με μετακίνησε»

Συγκίνησε η ηθοποιός με τα λόγια της

Στην πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο, την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί μαζί με τον σύζυγο της αλλά και την σημαντική απώλεια της μητέρας της από τη ζωή της μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω και όχι πως, επειδή έκανα παιδί, έχει αλλάξει κάτι. Με τα χρόνια αλλάζει κάτι, με τις εμπειρίες, με τις απώλειες. Όλα σε κάνουν να αλλάζεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, ενώ δε δίστασε να μιλήσει για τη διάθεση να προχωρήσουν σε μια υιοθεσία με τον σύζυγο της, Φάνη Μουρατίδη

«Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα η υιοθεσία. Έχουμε ήδη ρωτήσει σχετικά τα παιδιά μας. Από το θα ήταν, βέβαια, σύμφωνα μέχρι το να μπορέσουμε όλο αυτό να γίνει… Αλλά θα δούμε. Τώρα είναι λίγο δύσκολο» τόνισε η ίδια.

«Βασικός σταθμός της ζωής μου στα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός, όχι αρνητικός, δεν με επηρέασε αρνητικά αλλά με βοήθησε κιόλας. Ήταν όμως ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο το οποίο με μετακίνησε αρκετά. Και αυτός είναι ένας λόγος που αποφάσισα φέτος να σκηνοθετήσω, για πρώτη φορά, γιατί περνάει η ζωή και αν θες κάτι, ναι, δοκίμασε το. Με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια αλλά αυτό ήταν κάτι που νομίζω ότι ο θάνατος στο υπενθυμίζει αυτό. Πρέπει να ξυπνήσεις και να ζήσεις το τώρα. Έτσι είναι η ζωή» τόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top