Φεύγει οριστικά για Αμερική η Μενεγάκη τον Οκτώβριο;

Φήμες ότι εγκαταλείπει την τηλεόραση

Η… Βασίλισσα αποχωρεί από το θρόνο της; Όχι ο λόγος δεν γίνεται για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά για την εγχώρια  Βασίλισσα της ελληνικής tv, την Ελένη, το Ελενάκι, την Ελενίτσα… μας (που έλεγε και η διαφήμιση) που φήμες θέλουν να διανύει την τελευταία της τηλεοπτική χρονιά. 

Η φωτογραφία της Ελένης αγκαλιά με τον αδελφό της και το αινιγματικό μήνυμα

Αποκλειστικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που κυκλοφόρησε σήμερα, επικαλείται καλά γνωρίζοντες τα του… βασιλικού οίκου και υποστηρίζει πως η Ελένη μετά από 15 χρόνια θα πάρει το… δεύτερο ηχηρό διαζύγιό της, αυτή τη φορά επαγγελματικό. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η… εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια είχε ενημερώσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πρόσωπο – κλειδί του ALPHA ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στο κανάλι. 

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον Μάκη που ξάφνιασε τους συνεργάτες της!

Η απόφαση αυτή μάλιστα φέρεται να ελήφθη από τον Δεκέμβριο του 2018 και να είναι οριστική, απόλυτη και αμετάκλητη. 

Η ίδια που γνωρίζει πολύ καλά το τηλεοπτικό παιχνίδι και ξέρει πότε να αφήνει υπονοούμενα για τις προθέσεις της, χωρίς να λέει… τίποτα ξεκάθαρα, ανήμερα των γενεθλίων της και κοιτώντας την κάμερα με το λάγνο βλέμμα που έχει σκλαβώσει τις απανταχού τηλεθεάτριες, είπε πολλά, που λίγοι κατάλαβαν. 

Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση του Άγγελου Λάτσιου που την τρέλανε!

«Αυτή τη δεκαετία θέλω να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Εγώ αυτό θέλω. Θέλω καινούργια πράγματα, καινούργια ζωή, καινούργιες περιπέτειες. Τα θέλω όλα καινούργια», είχε πει λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας της. 

Και τι σκέφτεται το Ελενάκι να κάνει; Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ετοιμάζει ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ, η εκκίνηση του οποίου έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020.

Τα επώνυμα διαζύγια της δεκαετίας που «άφησαν εποχή»

Εκεί αναμένεται να κάνει μια ενδοσκόπηση και μετά να επιστρέψει δριμύτερη ίσως για να οργανώσει τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια, ίσως πάλι και όχι, αφού η ίδια ουκ ολίγες φορές έχει πει πως όνειρο της ζωής της είναι να αποσυρθεί στην εξοχή και να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες. 

Το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε μεγάλο θόρυβο. Σχολιάστηκε μάλιστα και στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», όπου η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τις αμφιβολίες της για την ορθότητα γραφομένων. 

Μενεγάκη-Λάτσιος μαζί για φαγητό: 10 χρόνια μετά το διαζύγιο γελούν ξανά!

«Εγώ πιστεύω ότι η συνάδελφος έχει κάποιο ρεπορτάζ και γράφει ό,τι γράφει. Στην Αμερική θα πάει επειδή θα πάει ο Άγγελος από ότι κατάλαβα εγώ, θα πάει για σπουδές και θα πάει η Ελένη να τον τακτοποιήσει όπως κάθε Ελληνίδα μάνα. Ο Οκτώβριος είναι περίεργος μήνας, έχουν ανοίξει τα σχολεία, στρωνόμαστε, έχει άλλα τρία παιδιά που πηγαίνουν σχολείο…», είπε η Σίσσυ, ενώ η Μαίρη Αργυριάδου είπε με τη σειρά της:

Eλένη Μενεγάκη: Στο αεροδρόμιο με τον Μάκη και τα τέσσερα παιδιά τους

«Εμένα μου φαίνεται περίεργο να τα εγκαταλείψει όλα και να πάει εκεί επειδή σπουδάζει ο γιος της και να αφήσει τα υπόλοιπα παιδιά πίσω και μια πορεία χρόνων».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top