Μενεγάκη-Λάτσιος μαζί για φαγητό: 10 χρόνια μετά το διαζύγιο γελούν ξανά!

Σπάνια κοινή εμφάνιση έκανε το πρώην ζευγάρι

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα πρώην ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Ο χωρισμός τους μετά από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τριών παιδιών είχε πέσει σαν «βόμβα» στα δημοσιογραφικά γραφεία το 2009!

Ξάφνιασε η Ελένη Μενεγάκη: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram!

10 χρόνια μετά το διαζύγιο τους φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τώρα έχουν άψογες σχέσεις.

Η Ελένη και ο Γιάννης εθεάθησαν σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Κηφισιάς να συνομιλούν για περίπου τρεις ώρες, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του περιοδικού YouWeekly η κουβέντα τους ήταν αρκετά χαλαρή, με τους δυο τους να είναι ευδιάθετοι. Η παρουσιάστρια γελούσε συνέχεια, ενώ εκείνος της μιλούσε.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον 17χρονο σήμερα, Άγγελο. Μετά απέκτησε τη Λάουρα, η οποία είναι πλέον 15 ετών και τρία χρόνια αργότερα τη Βαλέρια, 12 ετών.

Το διαζύγιό τους το είχαν ανακοινώσει με ένα δελτίο τύπου: «Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Η δικαστική διαμάχη

Το διαζύγιο της Ελένης και του Γιάννη ήταν δύσκολο και συνοδεύτηκε από δικαστική διαμάχη.

Εκτός από την μεγάλη περιουσία που είχαν να μοιράσουν, «αγκάθι» αποτέλεσε το σπίτι στα Μελίσσια, όπου μένει η παρουσιάστρια με τα παιδιά της.

Τελικά, φαίνεται πως σήμερα η σχέση τους έχει αποκατασταθεί και τίποτα δε θυμίζει τις γκρίζες μέρες του παρελθόντος. Μοιράζονται τις αγωνίες για τα τρία τους παιδιά και παραμένουν οικογένεια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top