Μάθετε τι θα γίνει στον 4ο κύκλο του «50-50»!

Νέοι χαρακτήρες έρχονται και παλιοί φεύγουν

Μάθετε τι θα γίνει στον 4ο κύκλο του «50-50»!
Ολικό λίφτινγκ θα κάνει ο τέταρτος κύκλος του «50-50» με τίποτα να μην είναι όπως παλιά. Νέοι χαρακτήρες έρχονται, παλιά πρόσωπα φεύγουν, με τις ανατροπές και τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές!

Καταρχάς στο cast των ηθοποιών εισάγονται δυο καινούργιοι ρόλοι-κλειδιά.Πρόκειται για έναν άντρα και μια γυναίκα. Ο άντρας είναι φίλος της παρέας των αντρών που γίνεται και πάλι τετραμελής. Η γυναίκα είναι συγγενής του Μίμη που έρχεται για να ανακατώσει τους πάντες και τα πάντα. Το κανάλι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με πρωτοκλασάτα ονόματα για τους δυο αυτούς ρόλους.

Ποιοι μένουν τώρα στον 4ο κύκλο:Φιλιππίδης, Μπουλάς και Χαϊκάλης είναι σταθεροί στις θέσεις τους. Το ίδιο και η Άβα Γαλανοπούλου με την Μαρία Ανδρούτσου. Η Βάνα Ραμπότα μας χαιρετά μιας και ο ρόλος της τη θέλει να γίνεται "πολίτης του κόσμου" και να μας χαιρετά για άλλες... πολιτείες.

Σιγά σιγά χάνονται και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με την Φωτεινή Τσακίρη που στο σίριαλ μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι αφήνοντας μόνο του τον «Μίμη». Τα ονόματα τους θα ακούγονται μόνο σε απλές αναφορές του «Μίμη» που πλέον γίνεται ένας κλασικός συνταξιούχος.

Ούτε όμως την κόρη και το γαμπρό του «Νικηφόρου» θα ξαναδούμε, αφού μετακομίζουν μόνιμα Θεσσαλονίκη. Θα απολαύσουμε όμως τον Πέτρο Φιλιππίδη σε μια ευθεία αντιπαράθεση με τον συμπέθερο του ο οποίος και θα εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια.

Το «Μαράκι» δεν θα τα ξαναβρεί με τον «Παυλίτο» και θα έχει πλέον ρόλο guest στη σειρά. Όσο για την "Εύα"; μένει Ελλάδα με τον μπαμπά «Παύλο» και μεγαλώνει και ο ρόλος της αισθητά.

«Καυτό» στοιχείο του 4ου κύκλου; ετοιμαστείτε να δείτε τον «Νικηφόρο» να τα «φοράει» κανονικότατα στην «Ελισάβετ» για πρώτη φορά και κατά συρροήν έπειτα από τόσα χρόνια γάμου!

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δείτε ένα τυχαίο απόσπασμα από την επιτυχημένη σειρά...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top