Τέλος η Τσολάκη από τον Alpha - Τι είπε για το «κόψιμο» της εκπομπής της

Οριστικό τέλος για το «Τι λέει»

Κρατάει μήνες το θρίλερ για το τι θα γίνει τελικά με την εκπομπή της. Αλλά μοιάζει να επιβεβαιώθηκε το... χειρότερο σενάριο για την Ελένη Τσολάκη και το «Τι λέει;»: η εκπομπή έριξε πρόωρα αυλαία!

Και η εκπομπή της Παρασκευής είναι η τελευταία για την παρουσιάστρια και την τηλεοπτική της παρέα.

Με τραγούδι του Αντώνη Ρέμου και στίχο όλο νόημα έκανε έναρξη. «Άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο, καιρός να πάμε παρακάτω…», σιγοτραγουδούσε και χόρευε γεμάτη κέφι και με πλατύ χαμόγελο η Ελένη Τσολάκη.

Η μουσική χαμήλωσε και είπε τα πρώτα της λόγια στο τηλεοπτικό κοινό που δε θα μπορούσε να είναι άλλα παρά να αφορούν στο τέλος του «Τι λέει;».

«Καλησπέρα, όμορφη Παρασκευή, κρύα Παρασκευή, με λίγη βροχούλα όμως εμείς είμαστε όπως κάθε μεσημέρι μέχρι και σήμερα. Θέλουμε να φέρνουμε το χαμόγελο στα σπίτια σας και σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή», είπε. Και συνέχισε: «Αυτό το μικρό ταξίδι του “Τι λέει;” τελειώνει και ολοκληρώνεται σήμερα, με το ίδιο κέφι, με την ίδια χαρά, τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από αρχές Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι πολύ καλή στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως συνηθίσαμε τόσους μήνες έτσι θα κάνουμε και σήμερα. Όλα γίνονται για καλό, για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Έχουμε ετοιμάσει μία ωραία εκπομπή». 

Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Τζένη Μελιτά και Γρηγόρης Γκουντάρας στην τελευταία εκπομπή του "Τι λέει;"

Η είδηση του "κοψίματος" της Τσολάκη κυκλοφορούσε εδώ και ώρες

Ούτε από το κανάλι, ούτε από την παρουσίαστρια ή κάποιον από τους συντελεστές της ομάδας είχε επιβεβαιωθεί αυτό που λεγόταν στα πηγαδάκια και γραφόταν παντού τις τελευταίες ώρες: ότι η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha κόβεται.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η απόφαση έχει παρθεί κι ήταν οριστική. Αυτό που περίμεναν όλοι ήταν να βγει το μεσημέρι της Παρασκευής στον άερα του σταθμού της Κάντζας για τελευταία φορά και να ανακοινωθεί on air, ότι τη Δευτέρα δε θα υπάρχει εκπομπή.

Ωστόσο, παρά την "αυλαία" της εκπομπής, όπως έχει γίνει γνωστό, η παρουσιάστρια λέγεται πως παραμένει στο δυναμικό του Alpha.

Υπενθυμίζουμε ότι ο λόγος που ρίχνει πρόωρα αυλαία το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε τόσο μέχρι τον Δεκέμβριο, όσο και μετά την αλλαγή του αρχισυντάκτη, στη θέση του οποίου βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top