Ξέσπασε ο Λιάγκας: Η «περίεργη» φιλία Ρέμου - Δήμα και η σχέση με την Μακρυπούλια

Τι είπε ο παρουσιαστής μετά τις δηλώσεις Πανούση για τον τραγουδιστή

​Για τα όσα λέγονται εδώ και χρόνια για την «περίεργη» φιλία του Αντώνη Ρέμου με τον Πύρρο Δήμα, αλλά και τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, άστραψε και βρόντηξε on air ο Γιώργος Λιάγκας!

Αφορμή για το on air ξέσπασμα του παρουσιαστή στάθηκε η συνέντευξη του Τζίμη Πανούση σε κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο Αντώνης Ρέμος τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε «με τσαμπουκά» να σταματήσει να ασχολείται με την προσωπική του ζωή.

409806.jpg
(Ζέτα Μακρυπούλια - Αντώνης Ρέμος - Πύρρος Δήμας σε ποδοσφαιρικό αγώνα, το 2007)

«Επειδή μιλάμε όλοι για τα όρια της σάτιρας και της κριτικής, για να μην τρελαθούμε κιόλας, στη σάτιρα παίρνεις μια πραγματικότητα, την τραβάς στα άκρα και την διακωμωδείς. Διακωμωδείς μια πραγματικότητα. Το να λες ότι ο Ρέμος έχει περίεργη φιλία με τον Δήμα ή να αφήνεις αιχμές ότι η σχέση του Ρέμου με την Μακρυπούλια δεν ήταν πραγματική σχέση, αλλά μια σχέση για τα μάτια του κόσμου -που προφανώς και ήταν πραγματική σχέση, όπως λένε τώρα και για τη σχέση Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη, για να λέμε κάποιες αλήθειες- αυτό δεν είναι σάτιρα. Αυτό είναι ένα ψέμα!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και, σε έντονο ύφος, κατέληξε: «ξέρει ο Πανούσης κάτι για τον Ρέμο και τον Δήμα; Ξέρεις εσύ κάτι; Πώς το λες ως πλάκα χωρίς να ξέρεις κάτι; Άλλο σάτιρα και άλλο λέω ψέματα και ρίχνω λάσπη σε κάποιον! Αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος ή όχι και δεν το έχει πει, δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με αυτό. Δεν είναι προσβλητική η σάτιρα, το ψέμα είναι προσβλητικό, όπως και το να κάνουμε πλάκα στηριζόμενοι στον αστικό μύθο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top