O Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας έλυσαν τις διαφορές τους οn air

«Μου είπες πως δεν θα κάνεις κάτι απέναντι μου και είπες τον καιρό» είπε ο Λιάγκας στον Ουγγαρέζο

O Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας έλυσαν τις διαφορές τους οn air

​Για πρώτη φορά τρία χρόνια μετά την συνεργασία τους ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλυσαν τις διαφορές τους οn air!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να καθίσει στην καρέκλα του καλεσμένου ο Δημήτρης, και ο Γιώργος άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις!

Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας:- Αν εκτιμάς πως έκανες λάθος πριν τρία χρόνια που σου έγινε η πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο και μάλιστα δύο φορές, που δεν ήρθες στον ΑΝΤ1;

Δημήτρης Ουγγαρέζος- Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως έκανα λάθος, αλλά αν ήμουν πάλι εκεί σ’ αυτή τη θέση, θα προτιμούσα πάλι να παραμείνω(εννοεί στο Mega) γιατί έτσι στο δικό μου σύστημα ταίριαζε περισσότερο , δεν είπα αξιών(σύστημα) γιατί έτσι θα ήταν σαν να υποτιμώ άλλους.Έχω έναν τρόπο σκέψης στον οποίο και θέλω να είμαι συνεπής. Πίστευα πως πρέπει να μείνω στο κανάλι που με ανέδειξε, δεν υπήρχαν παρουσιαστές. Καλά κάνατε τότε και είχατε φύγει, να το πω και δημόσια.

Φαίη Σκορδά- Μα εμείς δεν θέλαμε να φύγουμε δεν μας ήθελαν. Δεν μας έκαναν πρόταση γι’ αυτό φύγαμε.

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Ούτως η άλλως δεν υπήρχε παρουσιαστής και είπα πως θα μείνω για να στηρίξω το κανάλι .Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε πως εφόσον μένω ο τελευταίος παρουσιαστής, κάτι περισσότερο θα είχα αλλά ο βασικός μου άξονας ήταν πως ακόμα χρωστούσα στο κανάλι που με ανέδειξε.

Γιώργος Λιάγκας-Δεν θεωρώ καθόλου κακό το να είναι ένας άνθρωπος ή παρουσιαστής φιλόδοξος γιατί αλοίμονο στον παρουσιαστή που δεν είναι φιλόδοξος, θα παραμείνει στάσιμος. Τώρα που το βλέπεις πίσω πιστεύεις πως βάρυνε πιο πολύ: οι άνθρωποι που σε στήριξαν και τα λοιπά ή η φιλοδοξία, η προσωπική, που είναι θεμιτή, ότι τώρα που έφυγε ο Γιώργος και η Φαίη που ήταν μεγάλα ονόματα στο επόμενο πρωινό να είναι ο ρόλος μου πιο ενεργός και να αναδειχθώ πιο εύκολα;

Δημήτρης Ουγγαρέζος- Ειλικρινά ήταν κάτι που σκέφτηκα αλλά, το 70% ήταν πως ακόμα χρωστάω στο κανάλι.

Γιώργος Λιάγκας- Άρα γιατί εκ του αποτελέσματος νιώθεις πως έκανες λάθος που έμεινες; Έκατσες άλλες τρεις χρονιές σε πρωινά.

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Γιατί έτσι όπως έγιναν τα πράγματα εκτυλίχθηκε ένας διαρκής αγώνας να αποδείξω στο κανάλι γιατί έπρεπε να με εμπιστευτεί.

Γιώργος Λιάγκας-Λιάγκας-Ωραία εμείς είμαστε φίλοι, είχαμε μία σχέση και τα λοιπά. Πριν λοιπόν μιλήσουμε τελευταία φορά στο τηλέφωνο που σ’ έβρισα και στο έκλεισα γύρισες και μου είπες πως «εγώ θα μείνω στο κανάλι αλλά δεν πρόκειται να κάνω κάτι απέναντί σου ή κάτι που θα σε θίξει» Και ξεκινάει η εκπομπή, λέω εγώ τον καιρό εδώ, και μετά πας εσύ και τον λες απέναντί μου, αυτό δεν κατάλαβες πως σε προσωπικό επίπεδο, πως κάνω κάτι εγώ το οποίο έχω και καθιερώσει στην τηλεόραση; Εσένα όταν σου είπαν λοιπόν «θα πεις τον καιρό απέναντι στον Λιάγκα δεν σκέφτηκες πως είναι προκλητικό και αφήστε με δεν το κάνω;

Δημήτρης Ουγγαρέζος- Εγώ καταρχήν είχα πει πως δεν ήθελα να είμαι απέναντί σας και εννοώ επικεφαλής. Το συγκεκριμένο δεν θέλω να πω λεπτομέρειες φυσικά και είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου αλλά είναι στο πλαίσιο του «είμαι κότα» θέλεις να το πεις; Είμαι στρατιώτης; Εξέφρασα, όπως και άλλοι τις αντιρρήσεις μου, όμως ήταν επιλογές ανθρώπων που δεν βρίσκονται εδώ και δεν είναι σωστό να τους θίξουμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top