Συνελήφθη o δημοσιογράφος και εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος

Μετά από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου

Συνελήφθη o δημοσιογράφος και εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος

Πρώτη ανάρτηση: 27/04/2012 16:25

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος και εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος μετά από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου.

Οδηγήθηκε στο Α.Τ. Συντάγματος.
ai.jpg


Αιτία της σύλληψης είναι η παραβίαση δικαστικής απόφασης η οπο��α απαγόρευε να γίνει νέα αναφορά στο όνομα της συζύγου του Πάνου Καμμένου και δικηγόρο, Έλενας Τζούλη από τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκευή + 13.
aim.jpg

Η εφημερίδα σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρεται στον όνομα της κυρίας Τζούλη.
aim3.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα Καμμένου-Λιάτσου ξεκίνησε όταν σε παλιότερο πρωτοσέλιδό της εφημερίδας, δημοσίευμα ανέφερε ότι ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος κέρδισε 1 δις ευρώ την εποχή: «Της μεγάλης ληστείας στο Χρηματιστήριο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.


al.jpg

Επιπλέον, σε παλαιότερο δημοσίευμα της η εφημερίδα ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η σύζυγός του Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών».

ali.jpg

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είχε αρχικά απαντήσει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναρτώντας φωτογραφία του σπιτιού του εκδότη της εφημερίδας, Αιμίλιου Λιάτσου και σχολιάζοντας:

«Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ…..»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top