Φως στο τούνελ της κόντρας Παπαρίζου – Μαυρίδη

Δέχτηκε η Έλενα τον διαχειριστικό έλεγχο

Φως στο τούνελ της κόντρας Παπαρίζου – Μαυρίδη

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η κόντρα των πάλαι ποτέ αγαπημένων… της Έλενας Παπαρίζου και τους Τόνυ Μαυρίδη φυσικά. Από ότι φαίνεται όμως οι δυο τους βρήκαν ένα κοινό σημείο και πιθανόν να αρχίσουν πια να συνεννοούνται.

Μετά από τόσα εξώδικα που αντάλλαξαν, τελικά φαίνεται ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Ο Τόνυ Μαυρίδης είχε στείλει εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου, ζητώντας της να παρευρεθεί σήμερα σε συνάντηση για να συμφωνηθεί ο διαχειριστικό έλεγχος της εταιρείας που έχει μαζί με τον πρώην της.

Η Έλενα απάντησε με το δικό της εξώδικο και φυσικά η συνάντηση δεν έγινε ποτέ. Η τραγουδίστρια στο εξώδικό της ξεκαθαρίζει ότι συμφωνεί στο να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος και μέσα στις επόμενες μέρες θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνει.

«Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστικός έλεγχος θα γίνει και από ότι γνωρίζω και η κυρία Παπαρίζου επιθυμεί να γίνει», δήλωσε στο STAR ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη.

Η πλευρά του πρώην συντρόφου της Έλενας Παπαρίζου ζητά τα έσοδα που δικαιούται από την εταιρεία που έχει με την τραγουδίστρια και στην οποία συμμετέχει με το 20%.

Μετά από τα τόσα εξώδικα, η πολυπόθητη συνάντηση αναμένεται να γίνει μετά τις 13 Μαΐου, είτε παρουσία της ίδια της Έλενας, είτε μόνο των δικηγόρων και των λογιστών της.

Η πλευρά του Τόνυ Μαυρίδη περιμένει να επιστρέψει από τη Σουηδία η τραγουδίστρια και μαζί με τον διαχειριστικό έλεγχο θα γίνει και το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top