Το love story του Νικόλαου και της Τατιάνας!

Ό,τι θέλετε να μάθετε για το λαμπερό ζευγάρι

Το love story  του Νικόλαου και της Τατιάνας!

Την Τρίτη το πρωί ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, φτάνοντας στις Σπέτσες, με μια του δήλωση τα είπε όλα!!!! «Περιμέναμε επτά χρόνια γι’ αυτό το γάμο», είπε χαμογελαστός, χαμογελαστός, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ ήθελε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να αποκαταστήσει το γιο του.

Πώς όμως γνωρίστηκαν Νικόλαος και Τατιάνα; Το love story τους ξεκίνησε το 2003, επτά χρόνια πριν, στις χιονισμένες πίστες του Γκστάαντ. Εκεί, στο ειδυλλιακό, κοσμοπολίτικο τοπίο ξεκινά το παραμύθι με το πριγκιπόπουλο και τη… πριγκιποπούλα.

Με το που συναντιούνται, ο Νικόλαος γοη��εύεται από τη ζεστασιά που εκπέμπει η Τατιάνα και από την ομορφιά της. Το φλερτ αρχίζει και οι δυο τους γίνονται ζευγάρι. Ο Νικόλαος αρχίζει να εκτιμά την οξυδέρκεια και την κατανόησή της κι έτσι ο έρωτάς τους φουντώνει.

Ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του κόσμου, πλέον δεν είναι single!

Η οικογένεια του Νικόλαου είναι πολύ θερμή απέναντι στην Τατιάνα, που έχει και αυτή αριστοκρατικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας της Μαρί Μπλάνκα Μπιερλάιν Μπρίγεμπουργκ που κατάγεται από τον οίκο των Στιούαρτ.

Η πολυπόθητη πρόταση έρχεται δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα του 2009. Το ζευγάρι κάνει διακοπές στο Πόρτο Χέλι και κατά την παραμονή τους εκεί ο Νικόλαος παίρνει τη μεγάλη απόφαση.

Σε μια ρομαντική βόλτα με το οικογενειακό σκάφος «Αφρόεσσα» δίνει στην καλή του ένα δαχτυλίδι, κειμήλιο από τη γιαγιά του και της ζητά να γίνει γυναίκα του. Εκείνη φυσικά δέχεται και ξεκινούν οι προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός.

Οι δυο τους ζουν μαζί τον έρωτά τους σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι του Λονδίνου, όπου και θα επιστρέψουν μετά το γάμο, ενώ οι άνθρωποι που τους ζουν από κοντά λένε ότι είναι τόσο ερωτευμένοι που συνεννοούνται απλά με ένα βλέμμα.

Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού.

Πηγή: OK! - Πρώτη ανάρτηση: 25/08/2010 10.30

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top