Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα ο Χρίστος Κούγιας πραγματοποίησε μια συγκινητική ανάρτηση για τον Αλέξη Κούγια, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Φεβρουαρίου 2025.
Συγκεκριμένα ο 23χρονος ανήρτησε στον λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει με τον πατέρα του.
«Ημέρα του πατέρα σήμερα, λείπεις», έγραψε κάτω από την κοινή τους φωτογραφία, όπου φαίνεται να περπατούν χαμογελαστοί.
Η ανάρτηση του Χρίστου Κούγια
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στα parapolitika.gr ο Χρίστος Κούγιας είχε μιλήσει για το μεγάλο κενό που άφησε στην οικογένειά του η απώλεια του γνωστού ποινικολόγου.
«Το βράδυ όταν κάθομαι κάποιες φορές μόνος μου το σκέφτομαι. Μου λείπουν τα πάντα από τον μπαμπά μου. Είναι πολύ μεγάλη απουσία για την οικογένειά μας», εξομολογήθηκε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.