Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του Make a Wish, με τίτλο «Βραδιά του Ευχαριστώ 2025», στο Μέγαρο Μουσικής.
Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που παραβρέθηκαν ήταν ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές, οι οποίοι έκαναν λαμπερές εμφανίσεις. Εκεί ήταν:
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εντυπωσιακό total off white look. Επέλεξε μεσάτο blazer και flare παντελόνι. Η παρουσιάστρια του Shopping Star ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με nude γόβες.
Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε με strapless midi φόρεμα, με ρομαντικό στυλ και σε πράσινο χρώμα. Κρατούσε ασορτί τσάντα και επέλεξε nude γόβες.
Η Josephine κινήθηκε σε γήινα χρώματα. Φόρεσε camel ψηλόμεσο denim, λευκό πουκάμισο και δερμάτινο jacket επίσης σε ταμπά χρώμα. Το ντύσιμό της ολοκλήρωσε με mules του οίκου Gucci.
H Anastasia διάλεξε για την περίσταση μαύρο ριγέ κουστούμι, αποτελούμενο από παντελόνα και πουκάμισο- blazer, εφαρμοστό στη μέση.
Η Μελίνα Ασλανίδου προτίμησε black look με πουκάμισο και midi φούστα, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και λευκό μακρύ παλτό.
Η Κατερίνα Ζαρίφη προτίμησε balloοn παντελόνι σε μπεζ χρώμα, καφέ μπλούζα και λεοπάρ σακάκι.
Η Marseaux διάλεξε μαύρο παντελόνι και αμάνικο τοπ σε λευκό χρώμα.
Marseaux: «Επιτέλους βρήκα άτομα που αξίζουν και έχω πια αληθινούς φίλους»
Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Stan Αντιπαριώτης, o Γιώργος Χρανιώτης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.