Για τον πρόσφατο χωρισμό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος απασχόλησε ιδιαίτερα τις ψυχαγωγικές εκπομπές, μίλησε η Τζώρτζια Συρίχα στην εκπομπή Το Πρωινό.
Αλεξάνδρου: Πέρασε το σαββατοκύριακο με τον Πάρη - Το σχόλιο της Τούνη
Το πρωί της Πέμπτης, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε για τον χωρισμό περισσότερες αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.
«Όλα έγιναν μετά το ταξίδι στο Ντουμπάι κι είναι σημαντικό αυτό που σας λέω για το Ντουμπάι, γιατί αμέσως μετά πήραν την απόφαση. Ο χωρισμός ήταν πολύ απότομος, πολύ ξαφνικός και κάθε άλλο παρά βελούδινος. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έλυσαν τα πάντα με πολύ σύντομο τρόπο», είπε αρχικά.
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετακομίζει σε νέο σπίτι - Οι φωτογραφίες που ανέβασε
«Και θα πω εγώ ότι ένας από τους δυο μπορεί να έχει προχωρήσει κιόλας. Δε θα πω ποιος. Το ρεπορτάζ είναι αυτό κι επιβεβαιώθηκε γιατί χώρισαν οριστικά», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.
Από πλευρά της η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε: «Μου στέλνουν εδώ μηνύματα φίλοι μου και μου λένε να πω ότι δεν υπήρξε τσακωμός ανάμεσα στο ζευγάρι, κι ότι η Ιωάννα το αποφάσισε πρώτη γιατί κάπως είχε χαθεί η επικοινωνία μεταξύ τους, τώρα η Τζώρτζια έχει άλλο ρεπορτάζ, αλλά ο Δημήτρης ήθελε να το προσπαθήσει περισσότερο».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.