«Με τον πατέρα των κοριτσιών μου δεν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε τον χρόνο»

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της πολύ γνωστή ηθοποιός

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Η «Δομινίκη» από τη σειρά του Alpha, Ο Τιμωρός, η καταξιωμένη ηθοποιός Γιώτα Φέστα, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Super Κατερίνα και μίλησε για τη σειρά, την πορεία της στο σινεμά και την τηλεόραση. 

«Με τον πατέρα των κοριτσιών μου δεν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε τον χρόνο»

«Αισθάνθηκα καλοδεχούμενη από όλο το σετ, τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς. Ουσιαστικά την τσαγκαρική της δουλειάς μου την έμαθα μέσα από το σινεμά» υπογράμμισε. 

Γιώτα Φέστα: Η ηλικία, ο χωρισμός και οι κόρες της

«Με φόβιζε πολύ η τηλεόραση τα πρώτα χρόνια και συνεχίζει να με φοβίζει. Με την έννοια ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να φτιάξεις πράγματα. Αλλά από την άλλη είναι ένα στοίχημα να καταφέρεις μέσα σε αυτό το λίγο χρόνο να αναπτύξεις έναν χαρακτήρα» πρόσθεσε. 

«Με τον πατέρα των κοριτσιών μου δεν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε τον χρόνο»

«Με τον πατέρα των κορών μου δεν έχουμε παντρευτεί. Στη γενιά μου θεωρούσαμε ότι ήμασταν πρωτοπόροι. Το σκεφτήκαμε να παντρευτούμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε τον χρόνο, δεν το συζητήσαμε, δε μας ένοιαζε. Μετά κατάλαβα ότι πιθανόν έπρεπε», είπε η Γιώτα Φέστα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top