«Μαγεμένη» από τις ομορφιές της Κρήτης είναι η Βάσω Λασκαράκη. Έτσι μετά τη Σαντορίνη έριξε… άγκυρα στο αγαπημένο της νησί.
Σε μια βόλτα με το σκάφος η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος απόλαυσαν τις βουτιές τους στα διαβολικά λιμάνια.
«Σεϊτάν Λιμάνια ή αλλιώς τα διαβολικά λιμάνια ή τα λιμάνια του διάβολου …. Όπως και να τα πείτε η ομορφιά τους είναι μαγική , συγκλονιστική, ή απλά «διαβολική». Η ονομασία είναι τουρκικής προέλευσης, από την περίοδο της Τουρκοκρατίας στο νησί και σημαίνει διαβολικός (Διαβολικά/Καταραμένα Λιμάνια). Ο χαρακτηρισμός αυτός οφείλεται στην επικινδυνότητα των κυματισμών στην περιοχή», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.
Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη και έτσι το βράδυ της Τετάρτης 21/8, γεύτηκε τοπικά εδέσματα σε εστιατόρια στα Άπτερα Χανίων.
«Χθες βράδυ στο @kafeneio_1912 μετά από 7 ώρες φαγητού ποτού και κουβέντας. Χάσαμε την αίσθηση του χρόνου και αφεθήκαμε στους ρυθμούς της χαλάρωσης και της παρέας @marinakis_pan_ ευχαριστούμε για αυτήν την υπέροχη βραδιά. Εις το επανιδείν», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.
Στιλάτη η ηθοποιός για τη βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα λινό σύνολο με παντελόνα και πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μαύρο lingerie τοπ και μαύρα σανδάλια.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.